• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Új GIGALAB-EVO ellenállásmérő

2015.07.28. 23:03
 

Az ITECO cég júlisban dobta piacra a továbbfejlesztett GIGALAB ellenállásmérőt mely új funkciókkal bővült, így még komplexebb ESD méréseket lehet elvégezni egy műszerrel három helyett.

Hosszú évek óta az ITECO cég GIGALAB ellenállásmérője nagy segítséget nyújt az ESD méréseket végző ESD koordinátoroknak. A július végén megjelent GIGALAB-EVO új szintre emeli a GIGALAB ellenállásmérő családot. Az ESD szabvány változások megkövetelik a komplex méréseket, melynek válaszaként érkezett meg az új GIGALAB-EVO ellenállásmérő. Az eddigi típusok funkcióin túl, további funkciókkal bővült az új verzió, mivel három mérőműszer funkcióját látja el egy műszerben. Az ellenállásmérésen kívűl egyidejűleg végzi a környezet hőmérséklet és páratartalom mérését is. Eltárolja a mérések eredményét a dokumentálás és elemzés céljából. A kibővített funkciókat tükrözi az új, jövőbe mutató ipari kivitelű műszerháza.

Paraméterek:

Ellenállásmérő:

 Mérési tartomány:             10 V   1 KΩ - 50 GΩ
                                              100 V   100 KΩ - 1 TΩ
                                             250 V   500 KΩ - 1 TΩ
                                             500 V   1 MΩ - 1 TΩ
 
Pontosság:                            10 V   ±5%   ±0,6%/GΩ
                                              100 V   ±5%   ±0,06%/GΩ
                                             250 V   ±5%   ±0,045%/GΩ
                                             500 V   ±5%   ±0,03%/GΩ
 
Páratartalom mérő:
 
Páratartalom tartomány:   1 - 95% RH
Érzékenység:                         0,1% RH
Pontosság:                            ±3% (@25oC, 1% RH - 10%, 90% RH - 95%)
 
Hőmérsékletmérő:
 
Hőmérséklet tartomány:   -20oC - +60oC
Érzékenység:                         0,1oC
Pontosság:                            ±1%
 

Memória:                              100 mérés tárolása

A GIGALAB-EVO ismertetője és használati útmutatója letölthető: Gigalab_EVO_hasznalati_utmutato.pdf

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink