• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Betonpadló-csiszolás

A meglévő betonpadló állapota csiszolással javítható.

Betonpadlók jellemzői:
 • Jó ellenállóképességgel bír kémiai anyagokkal, mechanikai károsodásokkal szemben
 • Tömör felülete ellenáll a nehéz járművek forgalmának
 • Könnyű karbantartás
Beton ESD padló képek

HTC Superfloor Gold - koptatóréteg nélküli padló esetén használatos kivitelezés

A betoncsiszolás technológiai leírása

A HTC Superfloor Gold csiszolási technológiát jó minőségű, saját levében, rotoros rendszerű géppel simított betonpadlókon lehet alkalmazni (koptatóréteg nélküli, akár új, vagy régi padlókon). Az átadott felület terazzo hatású. Megjelenik a beton kavicsszerkezete, de nem feltétlenül egységesen. Csiszolás után a beton kopásálló, könnyedén tisztítható.

Új kivitelezések esetén, a beton bedolgozását követően már egy hét elteltével megkezdődhetnek a csiszolási munkálatok.

A csiszolás minimum áramigénye 400 V, 3 X 32 A.

Amennyiben a területen nincsenek mellékmunkálatok pl.: dilatáció kitöltés, egyéb padlójavítások, abban az esetben nagyjából egy hét alatt 350 m2 terület elkészítését vállaljuk 3 X 32 amperrel kalkulálva. A csiszolás elkészíthető matt és fényes felülettel is. Az alábbiakban a fényes felület kialakításának menete található.


A HTC Superfloor Gold betoncsiszolás lépései:
 • A felület mélycsiszolása gyémántszerszámokkal: A mélycsiszolási munkálatok során eltávolítjuk a beton kivitelezésekor a felületre felúszott cementpépet, így elérve a beton legtartósabb részét, a kavicsszerkezetet. A csiszolás nagyban elősegíti a felület minél jobb síkosságát, egyenletességét.
 • A felület betonkeményítő impregnálása: A padlóra betonkeményítő oldatot juttatunk. Az anyag beszívódik a beton felső rétegébe és ott oldhatatlan kötést hoz létre. Ezzel növeljük a padló ellenállóképességét.
 • A felület finomcsiszolása gyémántszerszámmal: A korábban használt gyémántszerszám karcait eltávolítjuk és finomítjuk a felület minőségét.
 • Póruszáró tömítés és betonjavítás: A felületen a csiszolás hatására megjelennek a beton szerkezetében lévő légbuborékok, zárványok és egyéb hibák. Ezeket egy speciális javítóanyaggal tömítjük. A nagyobb hibákat cementbázisú anyaggal kitöltjük.
 • A felület finomcsiszolása gyémántszerszámmal: A padlón megszáradt javítóanyagot visszacsiszoljuk és tovább finomítjuk a felület minőségét.
 • A felület betontömörítő impregnálása: A padlóra betontömörítő oldatot juttatunk. Az anyag beszívódik a beton felső rétegébe és ott oldhatatlan kötést hoz létre. Ennek köszönhetően növeljük a padló kopásállóságát.
 • A padló polírozása három lépésben: A polírozási fázisok hatására a padló egyre fényesebb és könnyebben karbantartható lesz.
 • Felületzáró impregnálás: A padlót impregnálóanyaggal zárjuk a várható szennyeződések figyelembevételével.
Felület polírozása egy lépésben: Az impregnálóanyag száradása után a padlót tükörfényesre polírozzuk.

További tudnivalók:

 • Matt kialakítás esetén a csiszolási sorrend változik és a polírozási fázisok elmaradnak.
 • A polírozás fázisait csak kitöltött dilatációk esetén lehet elvégezni.
 • Amennyiben a betont szálerősítéssel készítik, abban az esetben acélszál használata nem javasolt (esztétikai hibákat okozhat). Helyette szintetikus szálerősítést célszerű alkalmazni.

HTC Superfloor Bronz – koptatóréteggel ellátott padló esetén használatos kivitelezés

A betoncsiszolás technológiai leírása

A HTC Superfloor Bronz csiszolási technológiát jó minőségű, koptatóréteges (kéregerősített) padlókon lehet alkalmazni. Az átadott felület homogén betonszürke lesz. Csiszolás után a padló kopásálló, könnyedén tisztítható.

Új kivitelezések esetén, a beton bedolgozását követően három héttel lehet megkezdeni a csiszolási munkálatokat. A csiszolás minimum áramigénye 400 V, 3 X 32 A.

Amennyiben a területen nincsenek mellékmunkálatok pl.: dilatáció kitöltés, egyéb padlójavítások, abban az esetben nagyjából egy nap alatt 100-130 m2, öt munkanap alatt 700 m2 terület elkészítését vállaljuk, 3 X 32 amperrel számolva. A csiszolás elkészíthető matt és fényes felülettel is. Az alábbiakban a fényes felület kialakításának menete található.

 A HTC Superfloor Bronz lépései:
 • A felület finomcsiszolása gyémántszerszámmal. A csiszolás segítségével a beton kivitelezése során a padlóra bedolgozott párazáró réteget eltávolítjuk. Ez biztosítja a terület egységesebb, homogénebb megjelenését.
 • A felület finomcsiszolása fémszerszámokkal három lépésben. A korábban használt gyémántszerszám karcait eltávolítjuk és tovább finomítjuk a felület minőségét.
 • A felület betontömörítő impregnálása. A padlóra betontömörítő oldatot juttatunk. Az anyag beszívódik a beton felső rétegébe és ott oldhatatlan kötést hoz létre. Ennek köszönhetően növeljük a padló kopásállóságát.
 • A felület polírozása három lépésben. A polírozási fázisok hatására a padló egyre fényesebb és könnyebben karbantartható lesz.
 • Felületzáró impregnálás. A padlót impregnálóanyaggal zárjuk a várható szennyeződések figyelembevételével.
Felület polírozása egy lépésben. Az impregnálóanyag száradása után a padlót tükörfényesre polírozzuk.

További tudnivalók:

 • Matt kialakítás esetén a csiszolási sorrend változik és a polírozási fázisok elmaradnak.
 • A koptatóréteges padló sajátossága a mikrorepedés. Ezek a bedolgozást követően, a koptatóréteg száradása alatt keletkeznek. A repedések csak a felületen jelentkezhetnek, a padló funkcióját egyáltalán nem befolyásolják.
 • A polírozás fázisait csak kitöltött dilatációk esetén lehet elvégezni.

Ajánlatkérés


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink