• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Cipőtisztítás és fertőtlenítés

Cipo tisztitas es fertotlenites

A technológia alkalmazásának jelentősége az ózon erős fertőtlenítő hatásán alapul. Az ózon aktív oxigénje erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően tökéletes a baktériumok, vírusok, gombák és bármilyen fajta mikroorganizmusok szerves és szervetlen vegyületek káros hatásai ellen. Hatékony azokon a területeken, ahol a bakteriális és más szerves szennyeződések és a hozzájuk kapcsolódó szagok megszüntetése alapvető higiéniai követelmény. Különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember dolgozik, mint például: ipari üzemek, szállítmányozási területek, szállodák, éttermek, egészségügyi intézmények, stb.

Ennek az innovatív zöld technológiának segítségével fel lehet váltani a vegyi fertőtlenítést, megőrizve a fenntartható, természetes, tiszta környezetet.

Az ózon a létező legerőteljesebb vírus -és baktériumölő vegyület, fertőtlenítő hatása többszöröse, mint a klóré! Bármilyen ismert káros mikroorganizmust, szerves és szervetlen vegyületek okozta szagot eltüntet. Fertőtlenítésre használják azokon a területeken is, ahol a higiéniai követelmények a legmagasabbak. Szagtalanító hatását alkalmazzák szerves eredetű szagok (pl.: bomlás szaga) eltüntetésére és szervetlen vegyületek (oldószer) szagának eltüntetésére is.

Akkreditált laboratóriumi referencia vizsgálatok bizonyítják hatását.

 

Miért ajánljuk?

 • Mert ezzel az eljárással bármilyen cipőt tudunk fertőtleníteni, így újból használható lesz
 • Meghosszabbíthatja a lábbelik kihordási idejét, hiszen a megtisztított és fertőtlenített cipőt jóval tovább lehet hordani, így állandó dolgozói esetében is csökkentheti a ruházkodási költségeket

 

Cipőtisztítás/fertőtlenítés menete

 • A beérkezett cipők kezelését egy 30 perces előzetes dezodorálással/ fertőtlenítéssel kezdjük. A kivehető talpbéléseket eltávolítjuk és a hozzá tartozó cipőkkel együtt a páronként elkülönített fertőtlenítő fülkékbe tesszük. A fertőtlenítést a gép által termelt ózongázzal végezzük, mely az egyik leghatékonyabb és legkörnyezetkímélőbb fertőtlenítési módszer. Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően a kezelni kívánt terület minden pontjába eljut, előállítását az ózongenerátor végzi, tehát a fertőtlenítés vegyi anyagok nélkül, környezetbarát módon zajlik.

  Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát. Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

 • Az előzetes szagtalanítás után következik a cipő felületének megtisztítása (mosószeres vizes és mechanikai tisztítás, talpredők tisztítása), majd egy 42-44 °C-os hosszabb (kb.120-150 perc) szárítással kombinált újabb fertőtlenítés.
 • Ezt követi a bőrfelületek és a talp cipőápoló szerekkel, illetve a talpbetétek speciális fertőtlenítő oldattal történő kezelése, majd egy rövid újabb szárítás után a csomagolás és címkézés.

Tisztitas elott/utanTisztítás előtt és után

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink