• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Oktatás

ESD képzés

 • Stabil szakirányú tudásbázis
 • Oktatók elektronikai gyártásban szerzett tapasztalatokkal
 • Konzultációs lehetőség képzés után is
A D és Tsa Bt. engedélyezett felnőttképző, engedélyszámunk: B/2021/002311

Általános képzői adatszolgáltatási tájékoztató

Vállalkozásunk célja, hogy a megrendelőink számára teljeskörű preventív szolgáltatást nyújtsunk az ESD termék- és munkabiztonság terén. Széleskörű ipari oktatási tevékenységünkkel ezt erősítjük. Az iparban edződött oktatói csapatunk professzionális, szakszerű információátadásra törekszik. A megrendelőkkel előzetesen konzultálva alakítjuk ki a leghatékonyabb oktatási formát és tartalmat, igényeiket maximálisan szem előtt tartva szervezzük meg képzéseinket. Ennek részeként a megrendelő határozza meg az oktatási célcsoportot is, mi pedig ehhez igazítjuk az információ átadást.

Oktatási lehetőségek – válassza az Önnek megfelelő formát!

Képzés oktatóval, személyes jelenléttel kihelyezett formában az Önök cégénél vagy az Ön által megjelölt egyéb helyszínen
Képzés oktatóval, online formában, Skype, MS Teams, Zoom, vagy egyéb platform használatával
E-learning képzés, online, folyamatosan elérhető anyaggal,
webfelületen, a OneLearning rendszerét használva
Blended learning képzés, az e-learning képzés kombinációja konzultációval

 

Oktatásainkat gyakorlati szemlélettel végezzük, annak érdekében, hogy a résztvevő munkavállalók a megszerzett tudást minél inkább hasznosítani tudják „éles” termelési környezetben.

TARTALOM

Oktatásaink több tananyag egységből állnak és moduláris felépítésűek. Igazodunk a megrendelő igényeihez és technológiájához, valamint az aktuális ESD szabványok elvárásához. Alapképzéseink elvégzését követően részvételi igazolást, a haladó és auditori képzéseket követően sikeres vizsga esetén pedig tanúsítványt állítunk ki.


OKTATÁSAINK TÍPUSAI

 • ESD alapoktatás operátorok részére
 • ESD alapoktatás gyártást támogató munkavállalók részére
 • ESD specifikus oktatás -
  EPA eszközök technológiája (ESD lábbeli, ESD ruházat, ESD padló, ESD földelési rendszerek,
  ESD csomagolóanyagok, ESD ionizáció, ESD megfelelőségi mérések)
 • ESD haladó szintű ismeretek (ESD koordinátorok és felelősök részére)
 • ESD belső és beszállítói auditor ismeretek
 • ESD termék- és életbiztonság
 • Elektronikai gyártásfolyamat biztonsága

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon bizalommal kollégánkhoz

SIMIG BALÁZS

Tréning & Audit

D és Tsa. Bt.
2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Tel.: 06 20 428 84 74
Fax: 06 27 200 835
Email: simig.balazs@destsa.hu

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink