• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  harmincnyolc
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Oktatás

OKTATÁS

Engedélyezett felnőttképző - B/2021/002311

Vállalkozásunk célja, hogy a megrendelőink számára teljeskörű preventív szolgáltatást nyújtsunk az ESD termék- és munkabiztonság terén. Széleskörű ipari oktatási tevékenységünkkel ezt erősítjük. Az iparban edződött mérnöki csapatunk professzionális, szakszerű információátadásra törekszik. A megrendelőkkel előzetesen konzultálva alakítjuk ki a leghatékonyabb oktatási formát és tartalmat, igényeiket maximálisan szem előtt tartva szervezzük meg képzéseinket. A képzés történhet saját tantermünkben (Vác), a megrendelő által megadott helyszínen, vagy akár az online térben (Skype, MS Teams, Zoom) is a hét bármely napján.

Oktatásainkat gyakorlati szemlélettel végezzük, hogy a részvevő munkavállalók a megszerzett tudást azonnal hasznosítani tudják az "éles" termelési környezetben.

Az oktatások tartalmát illetően forduljon bizalommal kollégánkhoz:

Simig Balázs
Tréning & Audit

D és Tsa. Bt.
2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Tel.: 06 20 501 80 99
Fax: 06 27 200 835
Email: simig.balazs@destsa.hu

 

 


 • ESD oktatások

  • ESD alapoktatások operátorok részére
  • ESD alapoktatás gyártást támogató munkavállalók részére
  • ESD specifikus oktatás - EPA eszközök technológiája
   (ESD lábbeli, ESD ruházat, ESD padló, ESD földelési rendszerek, ESD csomagolóanyagok, ESD ionizáció, ESD megfelelőségi mérések)
  • ESD haladó szintű ismeretek
  • ESD belső és beszállítói auditor ismeretek
 • Elektronikai gyártásfolyamat biztonsága

 • Forrasztástechnika elméleti és gyakorlati oktatás

 • ESD - Munka és tűzbiztonság


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink