• AJÁNLATKÉRÉS

    Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

    A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

    negyvenhárom
    Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!
    Az ajánlatkérés, üzenet elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk Adatvédelmi Nyilatkozatát!

     

    *- kötelező kitölteni

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.destsa.hu weboldal üzemeltetője, a D és Tsa. Bt. ezúton szeretné tájékoztatni felhasználóit az adatkezelésre vonatkozó irányelveiről és adatvédelmi gyakorlatáról!
Adatkezelő legfontosabb adatai
  • Neve: D és Tsa. Bt.
  • Székhelye: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
  • Adószáma: 24585006-2-13
  • Cégjegyzék száma: 13-06-023645
  • Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-84530/2015
  • Képviselője: Dulay Lajos ügyvezető

TOVÁBBI ADATOK

Kezelt adatok

Tájékoztatjuk, hogy honlapunk legtöbb oldalát anélkül tekintheti meg, hogy bármiféle személyes információt szolgáltatna magáról. Weboldalunkon azonban fellelhetőek olyan szolgáltatások is, melyek igénybevétele regisztrációhoz kötött, tehát szükség van az Ön regisztrációjára és azonosítására. Ezen esetekben az Ön által megadott adatokat a D és Tsa. Bt. szigorúan bizalmasan kezeli, és gondoskodik arról, hogy azokhoz illetéktelen személyek ne férhessenek hozzá!

Kérésére  a D és Tsa. Bt. minden esetben tájékoztatást ad az általa tárolt személyes adatokról, azok kezeléséről, továbbá Ön bármikor kérheti személyes adatainak módosítását vagy törlését. A fentiektől eltérő célból végzett adatkezelést a D és Tsa. Bt. csak az ügyfél előzetes hozzájárulásával végezheti, valamint az ügyfél hozzájárulása nélkül csak a törvényben meghatározott esetekben adhatja ki harmadik személynek annak személyes adatait!

A személyre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén, a böngészőben cookie-kat (adatcsomagot, sütit) tárolunk el és olvasunk vissza. Így a felhasználók korábbi látogatásait össze tudjuk kapcsolni, viszont ezt csak a saját honlapunk tekintetében. A sütiket lehetősége van letiltani a böngészőjének Adatvédelmi beállítások részében.

Adatok felhasználása
A D és Tsa. Bt. saját hírleveleinek kiküldése céljából felhasználhatja a felhasználó által megadott személyes adatokat (név, cégnév, telefonszám, e-mail cím), azonban lehetőséget biztosít az egy kattintással történő leiratkozásra! Tehát a honlapunkon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban pedig vállalkozásunk tevékenységének fejlesztéséhez, tájékoztatási célzattal.

A listáról a hírleveleink alján található leiratkozásra kattintással bármikor leiratkozhat, probléma esetén pedig kérjük lépjen kapcsolatba velünk telefonon, vagy a hirlevel@destsa.hu email címen!

Adatbiztonság
A D és Tsa. Bt. garantálja, hogy a látogatók és felhasználók személyes és egyéb adatait bizalmasan, a hatályos magyar jogszabályokat és ajánlásokat maradéktalanul betartva kezeli!

A D és Tsa. Bt. nagy figyelmet fordít a honlapját meglátogató ügyfelek, vagy rendszereibe regisztráló felhasználók személyes adatainak védelmére! Amennyiben Ön honlapunkon keresztül bármilyen formában személyes adatokat ad meg, abban az esetben hozzájárul ahhoz, hogy azokat a D és Tsa. Bt. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően nyilvántartsa és kezelje!

A hatályos törvényi előírásoknak megfelelően személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

Adatbiztonsági irányelveink röviden
  • A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki!
  • Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük!
  • A hírlevélről való leiratkozásra és a rendszerből való törlésre lehetőséget biztosítunk!
Amennyiben olyan kérdése lenne, amelyre ezen Adatvédelemi Nyilatkozat oldalunkon nem kap választ, kérjük, keressen bennünket elérhetőségeinken!

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az ESD termék katalógusokat

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM a forrasztástechnikai katalógusokat

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az elektronikai kéziszerszám katalógusokat

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

MEGNÉZEM a nyújtott ESD szolgáltatásokat

 

Partnereink

D és Tsa. Bt.

Székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
Iroda és raktár: 2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Telefon: +36 27 502 555
Fax: +36 27 200 835
E-mail: sales@destsa.hu
Adószám: 24585006-2-13
Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Naprakész információk, ajánlatok, események és hasznos taulmányok, cikkek segítik az Ön munkáját!
A feliratkozás elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk adatvédelmi nyilatkozatát!