• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Alapvető ESD védelmi eljárások és anyagok

Alapvető ESD védelmi eljárások és anyagok

Előzőleg bemutattuk az ESD védelem hat alapelvét és az ESD program fejlesztés és kivitelezés hat kulcstényezőjét. Jelen fejezetben áttekintjük az ESD védelem alapvető eljárásait és anyagait, amelyek az ESD védelmi programjának részei lesznek. Először felelevenítjük az alapelveket.

Az ESD védelem alapvető elvei

Azt javasoltuk, hogy hat alapvető elvre koncentráljon a hatékony ESD védelmi program fejlesztése és kivitelezése során:

 1. Az ESD védelem megtervezéseúgy, hogy a tervezett termékek és a gyártósorok az ESD hatásoktól a lehető legésszerűbb módon védettek legyenek.
 2. Az adott környezetben szükséges ESD védelem szintjének meghatározása.
 3. Az elektrosztatikus kisülésektől védett területek (EPA) azonosítása és meghatározása, azoknak a helyeknek, ahol az ESD érzékeny alkatrészeket (ESDS) kezelni fogják.
 4. Az elektrosztatikus töltődés csökkentésea sztatikus töltődési folyamatok mérséklésével és kiiktatásával, a folyamatok és anyagok azonos elektrosztatikus potenciálon való tartásával, és megfelelő földelési utak biztosításával - a töltés képződés és felhalmozódás visszafogásának céljából.
 5. Levezetés és semlegesítésföldeléssel, ionizálással valamint vezetőképes és elektrosztatikusan levezetőképes anyagok használatával.
 6. A termékek védelme az ESD-vel szemben, megfelelő földeléssel vagy elvezetéssel, ESD védett csomagolóanyagokkal és anyagkezelő termékekkel.

Létesítményi szinten az ESD védelemre vonatkozó törekvéseink az utolsó öt alapelvre koncentrálnak. A folytatásban azokra a főbb anyagokra és folyamatokra szeretnénk fókuszálni, amelyek az elektrosztatikus töltődést csökkentik, a töltéseket a földbe vezetik és semlegesítik őket, az érzékeny termékek ESD-vel szembeni védelme érdekében.

 

Tovább

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink