• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Képzés és auditálás

Képzés és auditálás

Az Ön ESD védelmi programja már működik. Hogyan határozza meg, hogy hatékony –e? Hogyan lehet biztos benne, hogy a dolgozók követik? Eddig áttekintettük az ESD védelmi program alapvető ESD védelmi folyamatait és anyagait. A folytatásban az ESD védelmi programterv két követelményére koncentrálunk: képzés és a megfelelőség bizonyításának auditálása. Az ANSI/ESD S20.20 és az IEC 61340-5-1 szerint az írott ESD védelmi tervnek tartalmaznia kell egy képzési tervet és megfelelőségi bizonyítási tervet.

Személyzeti képzés

Az eljárások működnek. Az anyagokat használják. De valahogy az ESD védelmi program úgy tűnik, mégsem hozza a várt eredményeket. Kezdetben csökkentek a hibák, de aztán elkezdtek visszatérni. Vagy lehet, hogy csak kis fejlődést tapasztaltak. A bejövő ESD védett anyagok vizsgálati riportjaiban lehet, hogy nem nyilvánvalóak a megoldások, sem a csuklópántok teszteredményeiben. A képzés szerepét nehéz túlbecsülni egy ESD védelmi programban, legyen szó akár nagy- vagy kisvállalatokról. Az ANSI/ESD S20.20 és az IEC 61340-5-1 ESD védelemre vonatkozó szabványok a képzést alapvető adminisztrációs követelményként említik meg az ESD védelmi programon belül. Jelentős bizonyítékok támasztják alá az oktatás hozzájárulását a program sikeréhez. Nem küldenénk gyártóterületre dolgozókat megfelelő forrasztási tudás, vagy az automatizált beültető berendezés működésének ismerete nélkül. Ugyanezt a tudásszintet kell biztosítanunk számukra az ESD védelmi eljárásokra vonatkozóan.

Tovább

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part 4: Training and Auditing
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-4-training-and-auditing/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink