• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

ABEBA - ESD cipő felsőfokon

A magas minőségű cipők gyártásához gyakorlati tapasztalatra és hozzáértésre van szükség, a cipőkért érzett szenvedély mellett. Az ABEBA fő motivációja a biztonsági és munkacipők fejlesztésében az egyén és az ő szükségleteinek megértése és tisztelete a mindennapos munkavégzésben. A következő filozófiát megélve különböztetik meg magukat másoktól: Tökéletes védelem, egészséges lábklíma és a legjobb kényelem viseléskor a mindennapi használathoz. Mivel arra koncentrálnak, hogy a legjobb minőségű termékeket biztosítsák, ezért a legmagasabb követelményeket támasztják a legpontosabb gyártási metódusra és a használt anyagokra nézve. Az ABEBA Európa legnagyobb és legmodernebb cipőgyártói közéi tartozik, partnerekkel a világ 30 országából. Mindig készek kiszolgálni a vevői igényeket, németországi raktárukkal, francia leányvállalatukkal és számos európai országban található gyártólétesítményükkel. 2007. június 1. óta az ABEBA a lengyel, nagy hagyományokkal rendelkező Protektor cipőgyártó cég részévé vált. A Protektor S.A. a varsói tőzsdén jegyzett vállalat. Az ABEBA biztonsági és munkacipők árusításukra specializált kereskedőkön keresztül történik világszerte, több, mint 2000 üzletben, képzett eladókkal. Speciális termékeik több iparág munkáját támogatják, legyen szó élelmiszeriparról, laboratóriumokról, kórházakról, gyógyszeriparról vagy elektronikai iparról.

Tehát, hogyha magas minőségű ESD cipő beszerzésében gondolkozik kedvező áron, vagy akár ESD papucs, ESD szandál, ESD klumpa, ESD bakancs, ESD menedzser cipő, vagy akár ESD félcipő az, amit keres: mi tudunk segíteni! ESD talpbetét is elérhető igény esetén.

Nézze meg aktuális katalógusukat és élvezze az ABEBA ESD biztonsági cipők által nyújtott védelmet, kényelmet, legyen egészséges!

AJÁNLATOT KÉREK

Forrás: www.abeba.com / D és Tsa

img
ABEBA - ESD cipő katalógus
ABEBA - Firemen, rescue and military models
ABEBA - Protektor katalógus
ABEBA - munkavédelmi cipő katalógus

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink