• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Cégünkről

D és Tsa. Bt.

NEM CSAK TERMÉK: EGYÜTTMŰKÖDÉS!
 
facebook
instagram
linkedin
youtube
 

A D és Tsa. Bt. egy 1996-ban alapított, 100%-ban magyar tulajdonú, az EN ISO 9001:2015 minőségügyi menedzsment rendszer alapján minősített vállalkozás, gyártással és kereskedelemmel is foglalkozik. Cégünk székhelye Vác. Az évek alatt széles kapcsolatrendszert alakítottunk ki Magyarországon az ipari szektorban, és külföldön is számos országban találhatók partnereink. Felfogásunkat az alábbi szlogen is tükrözi:

"A D ÉS TSA. BT. NEM EGYSZERŰEN CSAK TERMÉKET, HANEM EGYÜTTMŰKÖDÉST KÍNÁL."

Fő tevékenységi területünk partnereink segítése a jól működő ESD védelem kialakításában és fenntartásában. Nem pusztán termékeket vagy szolgáltatásokat értékesítünk mindehhez, hanem szakértelmünkkel komplex módon tudjuk támogatni partnereink munkáját. Több, mint 25 év tapasztalat áll mögöttünk ebben a témakörben. ESD termékek értékesítésén túl oktatási, auditálási és mérési tevékenységeket is folytatunk.

Partnereink kereshetnek minket padlókivitelezés ügyében is, legyen szó ESD védett, vagy nem ESD védett, kisebb vagy nagyobb területről. Termékekkel és szolgáltatásokkal, például overállal, takaróhuzattal vagy komplex kivitelezéssel tudjuk segíteni a tisztatéri munkavégzés kialakítását, fenntartását cégüknél. Szakszerű, professzionális takarítási szolgáltatást tudunk biztosítani ESD védett területen, tisztatérben. Beszerezhetők forrasztástechnikai termékek is cégünktől, forrasztóállomások, pákahegyek, segédanyagok. Forrasztástechnikai oktatásunkon elektronikai termékek előállításához kapcsolódó forrasztástechnikai folyamatokról szerezhetnek a résztvevők elméleti és gyakorlati ismereteket. Elérhetők elektronikai kéziszerszámok is rajtunk keresztül, például csipeszek, fogók, szikék, pengék. Munkavédelmi oktatással, biztonsági korlátokkal, padlófestéssel, padlójelölő matricákkal tudjuk támogatni a biztonságos munkavégzést, a munkavédelmet ipari területeken. A munkahelyi ergonómia kialakítása, fenntartása tekintetében segítséget jelenthetnek a tőlünk vásárolható álláskönnyítő szőnyegek, munka- és irodai székek, valamint cipők.

Tanusitvany

Együttműködünk. Partnereinkkel.
Munkatársainkkal. Veletek.

ESD

Vallalati bemutatkozo anyag letoltes

ESD védelem

Az ESD betűszó az „electrostatic discharge” angol szavakból ered, melyek jelentése „elektrosztatikus kisülés”. Az ilyen jelenségek érzékeny elektronikai alkatrészek meghibásodását okozhatják rövid vagy hosszú távon, szolgáltatásaink és tőlünk elérhető termékek pedig segíthetnek a megelőzésben, a termékvédelemben.


ESD védelem kézikönyv

Termékek

Termékválasztékunk fontos része saját, hazai gyártású ESD ruházati termékkínálatunk. Termelési kapacitásunkkal egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Vásárolhattok általunk fejlesztett és gyártott
AIJGO ESD tesztereket, ESD beléptető rendszereket. Tudunk biztosítani AIJGO ESD mérőeszközöket is partnereink számára.

Bármilyen további ESD védelmi termékre vonatkozó igény esetén keressetek minket!

 • ESD bútorok: székek, munkaasztalok, szekrények
 • ESD padlóburkolatok, asztalborítások
 • ESD ragasztószalagok
 • ESD csomagolóanyagok
 • ESD lábbelik
 • ESD vegyi anyagok
 • Ionizátorok
 • Földelő eszközök
 • ESD mérőeszközök
ESD termekek

ESD oktatás

A D és Tsa. Bt. engedélyezett felnőttképző, engedélyszámunk: B/2021/002311

Oktatási tevékenységünkhöz OneLearning online rendszert használunk, ami lehetővé teszi a résztvevők nyilvántartását, rajta keresztül tananyagokat is elérhetővé tudunk tenni, segítségével egyedi tanulási időbeosztásra is van mód.

ESD oktatas


ESD audit, mérés

Auditálási tevékenységeink során a feltárt nem-megfelelőségek azonosításán felül fejlesztő javaslatokat is teszünk annak érdekében, hogy az elektronikai termékek előállítása ESD szempontjából a lehető legbiztonságosabb folyamatok között történjen. Tanúsító auditokon az ANSI/ESD S20.20 és/vagy IEC 61340 5-1/5-2 szabványok szerinti folyamat megfelelőséget és rendszerstabilitást vizsgálunk.

ESD AUDITHOZ KAPCSOLÓDÓ TEVÉKENYSÉGEINK

Meresek
 • Fejlesztői audit
 • Megfelelőségi audit
 • Tanúsító és felkövető audit
 • ESD hibafeltárás és rizikóelemzés
 • Harmadik fél általi audit
 • Auditok támogatása (audit kísérés)
 • Szakmai konzultáció

További szolgáltatások

 • Valós idejű ESD esemény vizsgálat
 • Projekt támogatás (tervezés, kivitelezés, fenntartás)
 • ESD folyamat és kapcsolódó dokumentációk vizsgálata
 • EPA helyszíni műszeres vizsgálatok / felülvizsgálatok (gépek ESD megfelelőségi vizsgálata, padló, gyártási terület, gyártósor megfelelőségi mérése)
 • Időszakos megfelelőségi mérések (negyedéves, féléves)
 • ESD mérőműszertréning

D és Tsa. Bt.

Cégünkkel és termékeinkkel évek óta részt veszünk a PRODUCTRONICA (München, Németország) nemzetközi szakkiállításon.
Productronica
Productronica
Productronica
Productronica
 

Ruházati termékeink minősége sikeresen helytáll a nemzetközi piacokon, amit az is mutat, hogy gyártási kapacitásunk többségét az exportértékesítés kiszolgálása köti le.


Kövesd oldalainkat híreinkért, termékismertetőinkért:

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink