• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Cégünkről

D és Tsa. Bt.

NEM CSAK TERMÉK: EGYÜTTMŰKÖDÉS!
 
A D és Tsa. Bt. 1996-ban alapított gazdasági társaság. 100 %-ig magyar tulajdonú vállalkozás. Cégünk ESD és Forrasztás technikai termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termék palettánkban több mint 25.000 féle termék található meg. Kimagasló eredményeinket magas szakmai felkészültségünknek, rugalmasságunknak és az értékesítési és gyártási rendszerünk magas minőségi színvonalának köszönhetjük.
 

Kövesse oldalainkat híreinkért, termékismertetőinkért:

Linkedin Facebook Instagram Youtube

A saját gyártású termékek a DLB márkanév alatt kerülnek forgalmazásra:
 • ESD ruházat
 • ESD cipők
 • ESD földelő kötésdoboz
 • ESD termékek vezetőképes polipropilénből
 • ESD teszterek és műszerek
 • ESD beléptető kapuk és rendszerek
 • ESD székek Stencil tisztítótekercsek
 • ESD mikroszálas törlőkendők
A D és Tsa. Bt. partnerkörében megtalálhatók a vezető multinacionális elektronikai gyártó nagyvállalatok, melyek stratégiai beszállító partnerként tekintenek cégünkre ESD és forrasztás technikai területen. Kimagasló eredményeinket magas szakmai felkészültségünknek, rugalmasságunknak és az értékesítési és gyártási rendszerünk magas minőségi színvonalának köszönhetjük. Cégünk az EN ISO 9001:2015 minőségügyi menedzsment rendszer alapján minősített vállalkozás:
 
ISO 9001-2015
 
Piaci pozíciónkat erősíti és szakmai felkészültségünket bizonyítja a D és Tsa. Bt. által nyújtott ESD szolgáltatások:
 • ESD szakképzés, oktatás
 • ESD audit és felülvizsgálat
 • ESD tanúsítások
 • EPA terület mérése
 • ESD laborvizsgálatok
 • ESD problémák szaktanácsadása
A szabványos ESD méréseket és termék tanúsításokat a saját tökéletesen felszerelt ESD laboratóriumunkban végezzük, szabályozott hőmérséklet és páratartalom mellett.
Az ESD ruházatot a mindenkor aktuális ESD szabványoknak megfelelően gyártjuk: IEC 61340-5-1 és ANSI/ESD S20.20. Minőség biztosításunk egyedülálló az ESD ruházat gyártási területén, mivel már az alapanyag a beérkezéskor alapos ESD és mechanikai vizsgálatokon esik át. Természetesen az elkészült ESD ruházatok is kizárólag a szabványos ESD mérések és megfelelőség esetén hagyhatják el a cégünket. Az általunk gyártott ESD ruházati termékek ESD tanúsítással rendelkeznek, melyek a 2015/16-os ESD szabványoknak megfelelően az alábbi címkével jelölve vannak:


Szövetségi és egyesületi tagságaink:

Textiltisztító Egyesülés
Textiltisztító Egyesülés
Magyar Elektronikai Társaság
Magyarországi Elektronikai Társaság

 

A termékeink minősége és cégünk megbízhatósága sikeresen helytáll a nemzetközi piacokon, melynek eredményeként gyártási kapacitásunk több, mint 80%-át az exportértékesítés köti le.

Cégünkkel és termékeinkkel az alábbi nemzetközi szakkiállításokon is talaálkozhatnak:
 • PRODUCTRONICA (München, Németország)
 • SMT/HYBRID/PACKAGING (Nürnberg, Németország)
 • A+A (Düsseldorf, Németország)


Partnereinktől kapott visszajelzések alapján, már szlogenünké vált az alábbi mondat:
"A D és Tsa. Bt. nem egyszerűen csak terméket, hanem együttműködést kínál..."
Reméljük termékeink és szolgáltatásaink nagyban segítik munkájukat a jelenben és a jövőben is.

 Tisztelettel:
  
    Dulay Balázs
Stratégiai igazgató

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink