• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

ESD Study - Tanulj online az ESD védelemről!

ESDStudy.com

Online képzési rendszerünkről

Online elérhető képzési anyagunk naprakész információval szolgál az ESD védelmet érintő kérdésekről. Segítségedre lehet ESD védett terület (EPA) kialakításában és üzemeltetésében. Megtanulhatod a témakör alapjait, vagy elmélyedhetsz jobban benne, haladó szintű ismereteket szerezve, akár 2 évig érvényes tanúsítványhoz jutva.
 
 

ESD Study Online

Online

E-learning felületünkön online tanulhatsz számítógépről, vagy akár más eszközről is.

ESD Study Több szintű

Több szintű

Általános, és/vagy haladó szintű ismereteket szerezhetsz, sikeres vizsgát követően tanúsítványt is kaphatsz.

ESD Study Aktuális

Aktuális

Az általunk biztosított tudásbázis naprakész információt tartalmaz a nemzetközileg alkalmazott ESD szabványokkal összhangban.

ESD Study Szakmailag megalapozott

Szakmailag megalapozott

A tananyag elkészítése során releváns szabványokra, szakmai, gyakorlati tapasztalatokra is alapoztunk.

Kinek és miről szól az oktatásunk?

Tananyagunk tartalmazza az ESD-jelenségekkel kapcsolatos alapvető ismereteket és a jól működő ESD-védelem kialakításához és fenntartásához szükséges információkat. A tartalom igazodik az IEC 61340-5-1 és az ANSI/ESD S20.20 szabványokban meghatározott eljárásokhoz és határértékekhez.

Az oktatás sikeres elvégzéséről tanúsítványt is kaphatsz, amennyiben a “Komplex ESD képzési csomag tanúsítvány lehetőségével” opciót választottad, és sikeresen vizsgázol.

ESD Study Tanusitvany

D ÉS TSA ACADEMY

TULAJDONSÁGOK

ESD Study Folyamatos elérhetőség

FOLYAMATOS ELÉRHETŐSÉG

Az internet segítségével tetszőleges időpontban használható

ESD Study Rugalmasság

RUGALMASSÁG

A felhasználó megszakíthatja és újrakezdheti a képzést, amikor szeretné

ESD Study Tanúsítvány

TANÚSÍTVÁNY

A képzés elvégzését és sikeres vizsgát követően tanúsítvány szerezhető

ESD Study - D ÉS TSA ACADEMY

ESD Study Reszponzív

RESZPONZÍV
 

Telefon, tablet, vagy számítógép segítségével is használható rendszerünk

ESD Study Narráció

NARRÁCIÓ

A tanulást az írott anyagok mellett hanganyagok is segítik

ESD Study Visszanézhetőség

VISSZANÉZHETŐSÉG

Előrehaladva a tananyagban később is vissza lehet térni az oktatás valamelyik részegységéhez

A KÉPZÉSI SZINTEKRŐL

 

ESD Study ESD általános ismeretek

ESD ÁLTALÁNOS ISMERETEK

 • Válaszd ezt a típust, hogyha most kezdesz megismerkedni az ESD védelem témakörével, esetleg új munkakörbe kerültél, ahol szükséges ezzel foglalkoznod és ehhez szeretnéd megalapozni a tudásodat ezen a területen!
 • Információt szerezhetsz az ESD védelemben használható eszközökről, a termékbiztonságot segítő alapvető folyamatokról.
 • Ajánljuk az ESD folyamatokért közvetlenül felelős, termelésben dolgozó munkavállalók, minőségirányítási szakemberek, operátorok, műszakvezetők, sorvezetők, műszaki, mérnökségi, raktári vagy logisztikai területen dolgozók részére.

ESD Study ESD haladó ismeretek

ESD HALADÓ ISMERETEK

 • Válaszd ezt a típust, hogyha már rendelkezel tapasztalattal az ESD védelem témakörében, de szeretnéd megismerni az aktuális szabványkövetelményeket, frissíteni, mélyíteni a tudásodat!
 • Átfogó ismereteket szerezhetsz az ESD védelmi folyamatok kiépítéséről és fenntartásáról, az elektronikai gyártástechnológiában alkalmazott IEC és ANSI szabványok útmutatásának megfelelően.
 • Tanulhatsz az ESD védett környezetnek megfelelő padlókról és azok karbantartásáról, mérési típusokról, dokumentációs folyamatokról.

 

TÖBB KOLLÉGA IS TANULNA NÁLUNK TŐLETEK?

VÁLLALATI ESD OKTATÁS

Ha a vállalatnál több munkatársnak szeretnétek biztosítani ESD oktatást a mi tananyagunk alapján, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kedvezményes árajánlatot adhassunk számotokra! E-learning keretrendszerünk lehetőséget biztosít vállalatok számára saját ESD tananyagok elhelyezésére is. Ez a belső ESD oktatási vagy újraoktatási feladatokat könnyíti meg a számítógépes hozzáféréssel rendelkező munkatársak számára.

 

ESD Study logo

 


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink