• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Ipari PVC padlókivitelezés

Ipari PVC padlókivitelezés

Az ipari PVC padló megoldásainkat elsősorban gyártási területekre, kórházakba, nagyobb ellenállóságot igénylő területekre ajánljuk. Az ilyen padló egyik legnagyobb előnye a rugalmassága, elnyeli a mechanikai behatások jelentős részét.

Jelenlegi kapacitásunk mellett, napi 300-400 m2 PVC padlóburkolat kivitelezését tudjuk vállalni.

Ingyenes helyszíni informális állapotfelmérést biztosítunk!

A PVC padlók előnyei:
 • Számos szín és minta létezik
 • Emelt padlóknál is alkalmazható
 • Tekercsben és modul verzióban is elérhető
A PVC padlók hátrányai:
 • Korlátozott csúszásgátló hatása van
 • Kevésbé tolerálja a nehéz járművek közlekedését a felületen (pl. targonca)

Kivitelezés menete

 • Aljzat előkészítése (régi padlóburkolat eltávolítása, aljzatkiegyenlítés)
 • Ragasztóanyag felhordása (ügyelve a megfelelő mennyiségre, nem érdemes spórolni)
 • PVC burkolat leragasztása, hengerelése
 • Illesztések mentén réselés, hegesztőzsinór behegesztése, felesleg visszavágása két lépésben
 • Szegélyek kialakítása
PVC padlo

Amire a megrendelőnek mindenképpen figyelni kell a kivitelezés során:

A kiválasztott PVC minősége

 • A piacon elérhetők igen gyenge minőségű PVC burkolatok, amik jellemzően a kínai piacról kerülnek Magyarországra. Ezekkel mechanikai problémák vannak (tépésre szakadnak). Az általunk forgalmazott márkák a következők, ezek nem ilyen minőséget képviselnek: Tarkett, Fatra, Forbo, Graboplast, Gerflor
  Ajánlatkérés

  ESD termékek

  ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

  Forrasztástechnika

  Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

   

  Elektronikai kéziszerszámok

  Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

   

  ESD szolgáltatások

  Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

   

  Partnereink