• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Poliuretán padlókivitelezés

Poliuretán Padlóbevonat

A poliuretán padlóbevonat mechanikusan erős védőréteget képez a padló felületén, megóvva a padlót az idő előtti elhasználódástól, illetve azoktól a károsodásoktól, amelyek erőteljes igénybevétel folyamán keletkezhetnek.

Poliuretán padlóbevonat jellemzői:
 • 24 óra alatt kialakítható 500 – 1000 m2 új padlófelület
 • Gyártás működése közben is kivitelezhető, gyártósorok között, azok elmozgatása nélkül, kisebb területeken is
 • Pormentes kivitelezési technológia
 • Nagymértékben csökkenhet az üzemeltetési, tisztítási költség
 • Tartós, nem kopik le a burkolatról, utógondozást nem igényel
 • Szép megjelenést biztosíthat
 • Környezetbarát kivitelezés, környezetbarát anyag
 • Bontás nélküli felújításként is alkalmazható
 • Minimális vastagsággal bír, nem növeli jelentősen a padlószint magasságát
 • Növeli a burkolat élettartamát
 • Nagyfokú ellenállása van kémiai anyagokkal, mechanikai károsodásokkal szemben
 • Megakadályozza a targoncakerekek nyomainak burkolatba történő bemélyedését
 • Évekig tartó védelmet biztosít a burkolat számára
 • Útburkolati jelek, padlójelölések felfestésére is alkalmas
ESD poliuretán padlóbevonat kivitelezése:

Rugalmas önthető poliuretán padlókivitelezés

Segítségével lehetőség van egyenetlen felületeken is sima, egyenes terepet kialakítani.

Rugalmas önthető poliuretán padlókivitelezés

Ajánlatkérés


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink