• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Fertőtlenítő szekrény bérlése

K24M Fertőtlenítő/Sterilizáló szekrény

Maszk, cipő, PPE termékek számára

Sterilizáló, szagtalanító és szárító eszköz
A termék sterilizálásra, szagtalanításra és szárításra szolgál. Felhasználási terület lehet irodai-, közüzemi-, közösségi-, üzleti- és ipari környezet.
A ventilátorrendszer által fújt ózon eltávolítja a szennyeződéseket és a szagokat. A szárító rendszer fűtése a tárgyakhoz optimalizált.
A nedvességet a tisztítószűrőn történő átvezetéssel tisztítják. A felesleges levegő a kifúvó szűrőn tisztítás után távozik. A működés alatt, a sterilizáló folyamat ismétlődik a megadott ideig.
Az ózonos fertőtlenítő gépet energiatakarékosra és hatékony teljesítményre tervezték.

K24M
3 lépés – Szabadalmaztatott Tisztító Rendszer
Erőteljes fertőtlenítés 1. lépés
Erőteljes fertőtlenítés
Az ózon erős sterilizáló ereje
sterilizálja a különféle baktériumokat,
vírusokat, gombákat stb.
Levegőtisztítás 2. lépés
Levegőtisztítás
A készülékben keringő levegő
megtisztul az alagúton,
UV zónán és a szűrőn keresztül haladva.
Nedvesség tisztítás 3. lépés
Nedvesség tisztítás
A tisztított levegő szétbontja a
maradék ózont és a káros gáz
eltávolítása után a levegő a tisztító szűrőn keresztül hagyja el a készüléket.

Ajánlás:
Maszkot és cipőt külön gépben fertőtleníts!

Meretek
Tulajdonságok
Kapacitás 24 fiók/gép
Készülék mérete
(szélesség, mélység, magasság)
1053x450x1970 mm
Fiókok mérete
(szélesség, mélység, magasság)
264x350x180 mm
Hálózati feszültség AC220-240V; 50-60 Hz
Felhasznált energia 105W / 1100 W
Maszk fertőtlenítő ciklus idő 20-25 perc

A TERMÉK IGÉNY SZERINT MEGVÁSÁROLHATÓ, VAGY BÉRELHETŐ 3, VAGY 6 HÓNAPRA

AJÁNLATKÉRÉS

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink