• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Ütközésvédelem – biztonsági korlátok, oszlopok és további termékek

Töltse le bemutató anyagunkat és tájékozódjon a D és Tsa-nál elérhető lehetőségekről!

Rugalmas polimer védőkorlátok

A forradalmian új fejlesztésű polimer anyagból készült d-flexx korlátok képesek „elnyelni”, tompítani az ütközési erőket. Ez segíthet megelőzni, kivédeni azt, hogy ütközés esetén sérüljön a sorompó, a talaj vagy a raklapemelő gép. Ez a higiénikus, vegyszerálló és könnyen tisztítható polimer anyag kiváló megoldás lehet még a gyár legérzékenyebb területeire is.

 • Rugalmas anyag, deformálódik, de ütközés után visszanyeri eredeti alakját
 • Kültéri és beltéri használatra is alkalmas
 • 100%-ban újrahasznosított anyagból készül
 • Könnyű szerelés – a rögzítőket az ár tartalmazza
 • Jelentősen csökkentheti a karbantartási költségeket
 • Elérhetők egyedi méretek is, igazodva vevői igényekhez

Termék kategóriák

 • Biztonsági korlátok és ajtók, kapuk
 • Padlón elhelyezhető biztonsági „közlekedési akadályok”
 • Parkolást segítő, padlón elhelyezhető biztonsági „közlekedési akadályok”
 • Védőlécek és járdaszegélyek
 • Ütközésvédelmi oszlopok
 • Állvány- és oszlopvédők

Dancop D-Flexx biztonsági korlátok vs. acél korlátok

Hogyan viselkednek ütközések esetén egymáshoz képest a Dancop D-Flexx biztonsági korlátai és az acél korlátok?

Védje létesítményét, értékeit, embereit biztonsági korlátokkal a D és Tsa-tól!

Egyszerűen összeállítható, rugalmas D-Flexx biztonsági korlátok

Tekintsen meg a videóban Dancop D-Flexx biztonsági korlátokat!

Védje létesítményét, értékeit, embereit az ütközési erőket tompító, elnyelő biztonsági korlátokkal a D és Tsa-tól, amelyek rugalmasak és behatást követően visszatérnek eredeti alakjukra!

Rugalmas D-Flexx biztonsági korlátok

Tekintsen meg a videóban Dancop D-Flexx biztonsági korlátokat!

Védje létesítményét, értékeit, embereit az ütközési erőket tompító, elnyelő biztonsági korlátokkal a D és Tsa-tól, amelyek rugalmasak és behatást követően visszatérnek eredeti alakjukra!

D-Flexx targoncaátnyomás elleni védelem

Tekintsen meg a videóban Dancop D-Flexx padlón elhelyezhető biztonsági akadályt,

amivel védekezni lehet az ellen, hogy a raktári targoncázás során a targonca vagy a raklap további termékekhez, vagy állványokhoz nyomódjon hozzá!

Védje létesítményét, értékeit, embereit az ütközési erőket tompító, elnyelő biztonsági korlátokkal, biztonsági eszközökkel a D és Tsa-tól, amelyek rugalmasak és behatást követően visszatérnek eredeti alakjukra!


 

Kérjen árajánlatot ütközéshárító termékekre, targoncakorlátokra, gondoskodjon az állványvédelemről, ütközésvédelemről raktárában vagy gyártási területükön!

img
Ütközésvédelem – biztonsági korlátok, oszlopok és további termékek

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink