• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Termék javítás kérő adatlap

A termékek D és Tsa Bt-nek való visszaküldése nem eredményez automatikus javítást. Amennyiben a javítás nem garanciális, akkor a D és Tsa Bt. bevizsgálási díjat számíthat fel, illetve a javításról árajánlatot küld.

Ebben az esetben csak a árajánlat megrendelő általi elfogadása, megrendelése után kezdjük meg a javítást.

Felek által elfogadott vállalási feltételek:

 • A D és Tsa Bt. törekszik a 15 napos javítási határidő betartására.
A jótállás nem terjed ki:

 • Bizonyíthatóan nem rendeltetésszerű használatból, átalakításból, szakszerűtlen kezelésből, helytelen tárolásból, elemi kár bekövetkeztéből, illetéktelen, durva beavatkozásból, idegen anyag készülékbe kerüléséből adódó károkra.
 • A készülék karbantartásának elmulasztásából eredő meghibásodásokra, a termék használata közben bekövetkezett meghibásodásokra, ha az a hozzá mellékelt használati útmutatóban foglaltaktól eltérő üzemeltetés következtében keletkezett.

Ha garancia keretén belüli javítás megrendelése esetén bármely fentebb felsorolt kizáró ok teljesül, illetve ha a termék már nem garanciális, akkor a D és Tsa Bt. a készüléket csak a bevizsgálási díj kifizetését követően, vagy egy utólagosan megrendelt fizetős javítás díjának kiegyenlítését követően adja ki. A D és Tsa Bt-nél leadott eszközök hibajavításának befejezésekor a D és Tsa Bt. értesíti a Megrendelőt.

A kiértesítéstől számított 10 munkanapot követően az el nem szállított, D és Tsa Bt-nél hagyott eszköz megőrzéséért és tárolásáért cégünk 1.000,-HUF + ÁFA /nap tárolási díjat számíthat fel. A Megrendelő a megrendelt szolgáltatás befejezését követően a kiértesítéstől, illetve a javítási árajánlat visszautasításától számított 60 napon túl a D és Tsa Bt-nél hagyott eszköz tulajdonjogáról véglegesen lemond.

Címünk, ahova a kérjük a termékeket visszaküldeni:

D és Tsa Bt.
2600 Vác, Galcsek u. 8-10.


Kérjük, töltsd ki a megfelelő adatokkal az alábbi adatlapot!

*- kötelező kitölteni

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink