• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  nyolcvanhat
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

ESD beléptető rendszer csere 50% kedvezménnyel

2020.05.11. 09:02

Cserélje le PGT teszterét új ESD beléptető rendszerre
Most óriási kedvezménnyel!

 

Érintésmentes ESD beléptető rendszert keres, hogy a gyártást EPA területen is minél biztonságosabban folytathassák? Új, AIJGO-25LB/ALU termékünk segíthet ebben, ráadásul most elképesztően kedvező áron:
 

50% kedvezményt adunk vásárlás esetén,
amennyiben
PGT-100 vagy PGT-120 készülékét cseréli erre a modellre.

beleptetorendszer csre

 


AIJGO-25LB/ALU – falitartóval
- Ár: 750 EUR helyett 375 EUR (PGT termék cseréje esetén!)
Aijgo Light Bar ESD Beléptető teszter: AIJGO-25LB/ALU

Light Bar ESD Beléptető teszter: AIJGO-25LB/ALU
Lábbeli teszter duál lábelektródával

 • Lábbeli tesztelés az EPA területre való belépéshez
 • Csak lábbelitesztelés a bal és jobb oldali lábbeli között
 • A teszt a lábelektródákra való rálépéssel indul a kezek használata nélkül
 • LED világítás és hangjelzés mutatja a teszteredményeket

  AIJGO-25LB/ALU
A termék a PGT-100 illetve PGT-120-as készülékek lábelektródáival kompatibilis, így megrendelés esetén a vásárló azokat felhasználhatja az AIJGO fenti termékéhez. Amennyiben azonban a lábelektródákat is cserélni szeretné, természetesen ebben is tudunk segíteni!
 
A lecserélendő PGT eszközök sorszámát tartalmazó fényképet kérjük a sales@destsa.hu emailcímre elküldeni.
 

Fontos!

 
Az AIJGO-25LB/ALU konstrukció csak a lábbelik tesztelését végzi, kéz érintése nélkül működik, ezzel is segítve a higiénikus munkavégzést. A későbbiekben a termék átalakítható AIJGO-22LB/ALU készülékké, amellyel már mind a lábbeli-, mind a csuklópánttesztelés megoldott.
 
Falitartós teszter esetében az átalakítandó eszköz eljuttatása cégünkhöz a vevő költsége és feladata, a visszaszállítás költségét átvállaljuk. Igény esetén állványos AIJGO-25LB/ALU teszter kedvezményes rendelésére is van lehetőség, ennek árával kapcsolatban kérje munkatársaink segítségét! Állványos teszter esetében lábelektróda vásárlására is szükség van. Erre a változatra nézve későbbi átalakítás esetén az átalakítandó eszköz eljuttatása cégünkhöz és a visszaszállítás is a vevő költsége és feladata.

 

Az akció 2020.07.31-ig érvényes.


További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink