• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

PVC padlókivitelezés esettanulmány

2024.02.15. 14:36

Alakítsatok ki jobb munkakörülményeket!

Az ügyfél, aki egy elektronikai gyártó cég, megkeresett minket budapesti telephelyén található elhasznált, elkopott műgyanta padlója egy részének felújításával kapcsolatban. Elektronikai gyáregységről van szó, fontos volt számára az, hogy az új padló szabványnak megfelelő elektrosztatikai vezetőképességet biztosítson, viszont a korábbi műgyanta padló nem megfelelő mérési értékekkel bírt. Partnerünk a PVC padlókivitelezés mellett döntött, amivel esztétikus kialakítást lehet elérni. A területen csak gyalogos közlekedés zajlik, így a padlózat várható terhelése szempontjából is megfelelő ez a megoldás.
 
PVC padlókivitelezés
PVC padlókivitelezés

 

Új padló telepítésével tudjuk garantálni azt, hogy a rajta történő mérés a szabvány szerinti megfelelő mérési értékeket produkáljon. A PVC padló telepítése előtt a terület megfelelő előkészítésére volt szükség a munkálatok megkezdésekor. A korábbi műgyanta aljzatra történt a kivitelezés, viszont volt egy kérdés, amit szükséges volt a PVC leragasztása előtt megoldani. Amennyiben az alappadlózat változatlanul marad, akkor a PVC vastagsága miatt 2 mm vastag szinteltérés jött volna létre a munkaterület és a gyártócsarnok azon többi része között, ahol továbbra is csak a műgyanta burkolat marad a padlózaton. Ugyan a szintkülönbséget egy burkolatváltóval esztétikusan ki lehetett volna küszöbölni, de az ügyfél számára ez nem lett volna megfelelő. A területen igencsak költséges alapanyagokat szállítanak kézikocsikon, és ezek a szállítóeszközök „zökkenhettek” volna ezen a burkolatváltón.

Ennek elkerülése érdekében találtuk ki közösen, hogy „áthidaljuk” a 2 mm-es szintkülönbséget, mégpedig úgy, hogy egy 20 cm-es sávban bemarjuk a műgyantát a munkaterület szélén, minden oldalon pont 2 mm mélységben, és egyfajta rámpaalakot alakítunk ki a műgyantában. Ezzel, ezen a 20 cm szélességen oszlatjuk el a 2 mm szintkülönbséget. A PVC padló telepítését követően így már megfelelő lett a terület a kézikocsik számára is, garantálva a zökkenőmentes közlekedést.

 

PVC Padlókivitelezés
PVC Padlókivitelezés
PVC Padlókivitelezés

 

A gyártás az adott területen folyamatosan, a hét minden napján 24 órán át zajlik. Mindenképpen porkizárt megoldást kellett találnunk a bemarás elkészítésére, valamint elvárás volt a munkaterület egyértelmű elhatárolása a gyártócsarnok azon környező részétől, ahol nem történik padlókivitelezés. Ezt ideiglenes fóliafal építésével tudtuk biztosítani a megrendelőnk számára.

 

PVC Padlókivitelezés fóliafal
PVC Padlókivitelezés fóliafal

 

A projekt részünkről a fólia fal eltávolításával, piperetakarítással, és a mérési jegyzőkönyv elkészítésével zárult.

PVC Padlókivitelezés előtte

ELŐTTE

PVC Padlókivitelezés utána

UTÁNA

 


Árajánlatért lépj kapcsolatba munkatársainkkal!

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink