• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Rendelj ESD ruházatot és juss hozzá 3 hét+szállítás határidővel!

2024.03.07. 11:50

Széles választékunk van olyan ESD ruházati termékekből, amelyeket mi gyártunk. Rendelj most április 15-ig maximum 200 darabot közülük és juss hozzá a termékekhez mindössze 3 hét+szállítás határidővel!*

Árajánlatért írj nekünk:

 

ajanlat@destsa.hu

*Az említett határidőt nyersanyag és gyártási kapacitás mennyisége, mértéke függvényében biztosítjuk, ameddig és ahogyan rendelkezésre állnak számunkra. Részletekért kérjük, küldd el igényedet és további, pontosabb információkat adunk.


Az aktuális ESD szabványok szerint tanúsított ruházat vásárolható tőlünk! Sokfajta ESD ruházatot gyártunk: különböző típusok, színek, különböző szövetekből. Engedd meg, hogy felhívjuk figyelmedet katalógusunkra sok modellel:

ESD garments catalogue

ITT TUDOD LETÖLTENI ESD ÉS TISZTATÉRI RUHÁZATI KATALÓGUSUNKAT!


Standard line

Standard line

Köpenyek, nadrágok, dzseki, láthatósági mellény, kötények, sapkák – mindegyik típus ESD védett kivitelben.

Standrad line


Premium line

Premium line

A Premium Line-ba tartozó ESD köpenyeinket az Óbudai Egyetemmel közösen meghirdetett ESD munkaruha tervezői pályázatunk nyertesei álmodták meg. Több, mint 20 hallgató adott be pályamunkát, az első három helyezett által tervezett ruhák pedig be is kerültek a D és Tsa kínálatába!

Premium line


Business line

Business line

Irodai viseletek ESD megfelelőséggel – ESD férfi ing és női blúz, ESD öltöny nadrág, ESD szoknya.

Business line


Summer line

Summer line

Lazább, könnyebb ESD ruházat meleg időjárás esetére
– ESD T-shirt, ESD Polo-shirt termékek és ESD rövidnadrág.

Summer line


Winter line

Winter line

Öltözz fel melegen a hideg téli időszakban!

ESD kardigánok, ESD pulóverek, ESD mellények, ESD télikabát, ESD kantáros nadrág, ESD téli sapka és ESD csősál is elérhető tőlünk.

Winter line


Other ESD products

További ESD termékek

Saját gyártási kapacitásainknak köszönhetően sokra vagyunk képesek. Te elképzeled, mi elkészítjük. Tudunk ESD táskát, ESD palacktartót, ESD övtáskát, ESD karvédőt, ESD mosható hajhálót, ESD kontytartós sapkát, ESD takaróhuzatot és ESD függönyt is készíteni – de akkor is kereshetsz minket, hogyha valamilyen ESD ruházati termékre vonatkozó egyedi ötleted, elképzelésed, igényed van.

További ESD termékek


Cleanroom line

Cleanroom line

A tisztaterek speciális területek speciális tulajdonságokkal és speciális ruházati elvárásokkal. Vásárolhatsz tisztatéri overálokat, tisztatéri köpenyt, tisztatéri kabátot, tisztatéri nadrágot, tisztatéri csuklyát, tisztatéri arcmaszkot és tisztatéri cipőt is tőlünk.

Cleanroom line


Töltsd le ESD és tisztatéri ruházati katalógusunkat és keresd csapatunkat árajánlatért!

 

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

Email: ajanlat@destsa.hu

Tel.: +36 (27) 502 555

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink