• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Epoxi és polimerikus ESD padlók

Az Epoxi padlók vastagsága általában meghaladja a 3 mm-t, de lehet installálni vékonyabb rétegben is.

Epoxi ESD padlók jellemzői:
 • Jó a kémiai-, forrasz- és kopásállóságuk
 • Ellenállnak a nehéz járművek forgalmának (pl. targonca)
 • Viszonylag könnyű karbantartás
 • Emelt padlóknál nem használható
 • Megfelelő installálási technikák szükségesek az ilyen típusú anyagok sikeres működéséhez
Epoxi ESD padlók
Telepítési szempontok új ESD padló kialakítására alkalmas
Tartósság 6-8 év
Kivitelezési idő hosszú (5-7 nap)
Mechanikus tűrőképesség Közepes
Kopásállóság Közepes
Vezetőképesség (ESD) megtartása Alacsony
Ár Magas
epoxi padlo
Epoxi ESD padlók kivitelezése:

1. Alap padlózat: általában cementkötésű aljzat.
2. Vezetőképes alapozó: ez a köztes réteg gondoskodik arról, hogy az elektrosztatikus töltéseket egy vezetőképes felületen keresztül, mintegy csatornaként, a föld felé vezessük. A vezető réteg általában karbonnal feltöltött, vizes epoxigyanta diszperzióból áll, melyet öntapadó réz szalag kivezetésekkel földelnek le.
3. Epoxi gyanta felület: speciális vezetőképes töltőanyagokat tartalmazó bevonat, mely egyenletes vezetőképességet biztosít a padló rendszereknek.

1. Alap padlózat
2. Vezetőképes alapozó
3. Epoxi gyanta felület
  Ajánlatkérés

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink