• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

D és Tsa. Bt. a Textiltisztító Egyesülés tagjai között

2017.03.06. 11:08

Cégünk február 28-án sikeresen jelentkezett a Textiltisztító Egyesülés tagjai közé

1996 óta folyamatosan arra törekszünk, hogy partnereinket a lehető legnagyobb mértékben támogassuk, hogy ESD védelmi rendszerüket a legmegfelelőbben és a legalacsonyabb költségek mellett építhessék ki.

Az ESD védelem egyik legfontosabb eleme a megfelelő tulajdonságú és minőségű ESD ruházat. Ennek a feltételnek való megfelelés miatt 10 évvel ezelőtt elindítottuk saját ESD ruházati termékekre szakosodott varrodánkat. Jelenleg két helyszínen, Vácon és a Somogy megyei Heresznyén 49 fővel igyekszünk megfelelni partnereink igényeinek. Korábbi hírünk a témában itt!

Azonban a legyártott ESD köpenyeket és ESD pólókat és egyéb ruházati termékeinket nem csak legyártani kell, hanem tisztítani is, hogy minél tovább maradhassanak használatban. A legnagyobb gyártó cégek is kiemelt figyelmet szentelnek a témának, hiszen jelentős költségektől mentesülhetnek, ha a használt ruháikat minél hosszabb ideig tarthassák használatban. Az ESD szabványok miatt az otthoni tisztítás már a legtöbb helyen nem elfogadható, ezért többségük ipari mosodákkal végeztetik el a feladatot. Ez új kihívások elé állítják a magyarországi ipari mosodákat. Szeretnénk, hogy a ezek a mosodák megfelelhessenek az ESD védelem követelményeinek. Ezért kérvényeztük felvételünket a Textiltisztító Egyesülésbe, hogy szakmailag támogathassuk a tagok munkáját, hogy minél magasabb szintű szolgáltatás nyújthassanak.

Örömmel tudatjuk, hogy 2017. február 28-án Győrben tartott igazgatósági ülésén az Egyesülés tagjai megszavazták felvételünket.

Így a D és Tsa. Bt. a

Textiltisztító Egyesülés

tagja!

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink