• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  ötvenkettő
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk Adatvédelmi Nyilatkozatát!

   

  *- kötelező kitölteni

Megkezdte termelését a 2. számú varrodánk!

2016.04.25. 13:40
Megkezdte termelését a D és Tsa. Bt. második varrodája Heresznyén. A beruházás munkahelyet termet a Somogy megyei településen.
Nagy várakozásokat követően kezdte a termelést április 18.-án az ESD munkaruházatot gyártó varrodánk Heresznyén.  Munkanélküliség szempontjából hátrányos helyzetű községben örömmel fogadták az üzem létrehozásának a hírét és Kolics Gábor polgármester támogatásával a település részben felújított régi üzemegységében kapott helyet a varroda. Indulás napján 11 varrónő kezdte meg a gyártást, de június 01.-ig további 15 varrónő és szabász kerül felvételre. A cégünk tervei szerint a varrónői állományt akár 100 főre is szeretnénk bővíteni az elkövetkező 1-2 évben.
A gyártott ESD munkaruházatra jelentősen megnövekedett export igények kielégítése végett fejlesztjük a varrodai kapacitásunkat a Dél-Dunántúli községben. A fejlesztéssel a cég célja, hogy termékeink jelentős szerepet töltsön be az európai ESD ruházat piacán és a hátrányos helyzetű régiónak segítséget nyújtson a munkanélküliség csökkentésében.

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az ESD termék katalógusokat

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM a forrasztástechnikai katalógusokat

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az elektronikai kéziszerszám katalógusokat

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

MEGNÉZEM a nyújtott ESD szolgáltatásokat

 

Partnereink

D és Tsa. Bt.

Székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
Iroda és raktár: 2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Telefon: +36 27 502 555
Fax: +36 27 200 835
E-mail: sales@destsa.hu
Adószám: 24585006-2-13
Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Naprakész információk, ajánlatok, események és hasznos taulmányok, cikkek segítik az Ön munkáját!
A feliratkozás elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk adatvédelmi nyilatkozatát!