• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Átadtuk az ESD Munkaruha Tervezői Pályázatunk nyerteseinek a díjakat!

2017.05.23. 18:58

Az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari Karának Ipari termék- és formatervező mérnöki szakának szokásos éves bemutatóján átadtuk az egyetemmel közös pályázatunk nyerteseinek a díjakat.

Az idei évben az Óbudai Egyetemmel közösen pályázatot hirdettünk a hallgatóknak, hogy megtervezzék cégünk új munkaruha szériáját.

Az Irány a Világ! pályázatban olyan egyedi megjelenésű munkaruházat tervezése volt a cél, mely egyértelműen felismerhetővé teszi a DLB márkát az európai piacon. A felismerhető és egyedi design mellett a pályázóknak meg kellett találnia egyensúlyt a ruhadarabok ára és gyárthatósága között figyelembe véve, hogy egy speciális területen, ESD területen lesznek használva a ruhadarabok, így még magasabb minőségi követelményeknek kell megfelelniük. A tervezett ruhadarabok valós piaci körülmények között kerülnek megmérettetésre.

Bírálati elveink a következők voltak:

 • a tervezett ruhadarabok egyedisége
 • a tervezett ruhadarabok gyárthatósága
 • a tervezett ruhadarabok előállítási költségei
 • a kollekció felépítettsége (egységesség)
 • a tervező személyes kompetenciái
 • a kivitelezés minősége

Cégünk nagy örömére az első fordulóban több, mint 20 hallgató adott be pályamunkát, melyek közöl 8 pályamunkát jutattunk tovább a második fordulóba. Ebben a körben a hallgatónak a tervrajzok mellé be kellett adniuk a pontos szabásmintákat, el kellett készíteni a tervdokumentációt, ami tartalmazta a különféle gyártási utasításokat és anyaghányad kalkulációkat. Illetve a végső döntésre el is kellett készíteni a tervezett ruhadarabokat.
Így a hallgatóknak tervezői, rajzolási, számítási és gyakorlati készségeikről is be kellett számolni.

 

Ezúton szeretnénk megköszönni az Ipari termék- és formatervező mérnöki szak vezetőinek és oktatóinak a hathatós együttműködést és a profi munkát, hogy ez a pályázat létrejöhetett!

 

Különösen köszönjük Kisfaludy Márta DLA habil egyetemi docensnek, Dr. Hottó Éva egyetemi adjunktusnak és Dr. Papp-Vid Dóra egyetemi adjunktusnak, hogy szabadidejükben is segítették a pályázatot és a diákok munkáját!

A 8 továbbjutó közül pedig a dobogósok, akik ruhái hamarosan megjelennek kínálatunkban és elindulnak meghódítani Európa ESD munkaruha piacát:

 1. helyezett: Gáspár Zsófia
 2. helyezett: Vandornyik Andrea
 3. helyezett: Kovács Borbála
Díjátadó_1
Díjátadó_2
Díjátadó_3
Díjátadó_4
Díjátadó_5
Díjátadó_6
Díjátadó_1
Díjátadó_2
Díjátadó_3
Díjátadó_4
Díjátadó_6
Díjátadó_5

Kedves Lányok! Köszönjük a színvonalas munkát és a részvételt! Sok sikert kívánunk a jövőbeni szakmai munkátokhoz!

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink