• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Munkaruha tervezői pályázat I. forduló

2017.04.11. 11:11

Cégünk az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Terméktervező Intézetével közösen pályázatot hirdetett egyetemi hallgatóknak, mely I. fordulója lezárult.

A pályázati kiírás alapján a hallgató elkészítették a koncepció terveket, melyeket az ÓE-RKK tanáraiból és cégünk vezetőiből álló zsűri bírált el.

A beadott pályázatok mindegyike igen színvonalas munka volt, melyből csak nagyon nehezen lehetett kiválasztani azt a 8 hallgatót, akik tovább léphetnek a következő körbe és a pályázat keretén belül elkezdhetnek dolgozni a tervek kivitelezésén.

Ezúton szeretnénk gratulálni a tovább jutott hallgatónak és várjuk tőlük a terveikhez hasonló színvonalas munkát a pályázat II. fordulójában!

A tovább jutott hallgatók a következők:

BOLLA DANIELLA

GÁSPÁR ZSÓFIA

GEDEI JÚLIA

JAKAB ZSÓFIA

KOVÁCS BORBÁLA

TÁNCZOS DORINA

VANDORNYIK ANDREA

VÍGH ZSÓFIA

A II. fordulóban a zsűri már a megvalósított és a diákok által bemutatott munkák közül választja ki a díjazottakat.

A megvalósult munkák az ÓE-RKK szokásos bemutatóján is bemutatásra kerülnek 2017. május 16-án.

A továbbjutott hallgatóknak a megvalósított ruhadarabokon felül be kell adni a következőket:

 • pályázat címe
 • koncepció leírása (legfeljebb 500 karakter)
 • 1 db PDF formátumú összegző pályázati anyag (összesen max. 15 MB), mely tartalmazza:

  • inspirációs lapokat: legfeljebb 2 oldal
  • tervlapokat: legfeljebb 5 oldal + 1 db kontaktkép a teljes kollekcióról
  • műszaki lapokat: legfeljebb 5 oldal, itt kérjük feltüntetni a technikai jellemzőket – anyag felhasználási mutatók, alkatrész lista, kellék lista, technológiai leírás, cérna felhasználási mutatók.
  • szabászati snittek: papír és/vagy vektorgrafikai formátumban.

A pályázattal kapcsolatos egyéb információkat itt találnak.

http://tti.rkk.uni-obuda.hu/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink