• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Vegye kézbe ESD védelmét – töltse le kézikönyvünket praktikus tanácsokkal!

2021.04.16. 11:33

Követelmények, alapelvek, szabványhivatkozásokkal és konkrét, javasolt termékekkel és szolgáltatásokkal. Alakítsuk ki együtt jól működő ESD védelmét! Hasznosítsa tudásunk!

Hogyha Önöknél is szükséges olyan munkakörnyezet létrehozása, működtetése, ahol ESD védelem biztosításáról kell gondoskodni a termékek, alkatrészek biztonsága érdekében, akkor szeretnénk figyelmébe ajánlani ESD védelmi kézikönyvünket, amelyben áttekinthet különböző szabványinformációkat is, de ezeken túl konkrét termékeket és szolgáltatásokat is megismerhet, amelyekkel cégünk, az idén 25 éves D és Tsa Bt. az Önök tevékenységét is támogathatja.

Milyen témaköröket talál ebben az anyagunkban?

 • Bemutatkozás
 • Az ESD védelmi program terv követelményei
  • Adminisztratív követelmények
  • Személyi követelmények
  • Műszaki követelmények
ESD vedelem

 
Az adminisztratív követelmények között megismerheti az ESD védelmi program terv oktatásra, termékminősítésre és megfelelőségi igazolásra vonatkozó elvárásait. Ebben a fejezetben a GOD-MIN Vállalkozásfejlesztési Mérnöki Kft. szolgáltatásait ajánljuk figyelmébe, hogyha az itt ismertetett területeken segítségre van szükségük, akár részben, akár teljes egészében.

A személyi követelményekről szóló szakaszban olvashat az ESD védett ruházatok, cipők, kesztyűk kiválasztásáról, valamint az azok minősítésével, felülvizsgálatával, használatával kapcsolatos elvárásokról. Szó esik olyan ESD védett eszközökről, amelyekkel a személyi földelést meg lehet oldani, ilyenek a következők: ESD védett lábbeli, ESD sarokpánt, ESD földelő csuklópánt, földelhető ESD köpeny.

A műszaki követelményekről szóló részben információkat találhat az ESDS kezeléséről és az EPA terület kialakításáról. Az ilyen területekre történő belépést ESD teszterekkel és beléptető rendszerekkel lehet szabályozni. Tájékozódhat anyagunkból arról, hogy mi a teendő a szigetelőanyagokkal ESD védelmi szempontból, és hogy milyen lehetőségek vannak az elektrosztatikus feltöltődés mértékének csökkentésére.

További témakörök, amikről informálódhat ESD védelem kézikönyvünkben:

 

 • az ESD védett eszközökkel szemben felállított műszaki elvárások
 • ellenállás mérés
 • munkafelület, polcok, kocsik és tiszításuk
 • földelési pontok
 • csuklópánt monitorok
 • padló
 • álláskönnyítő szőnyegek
 • ember/lábbeli/padló rendszer helyszíni ESD minősítése Walking Tester segítségével
 • padlótisztítás
 • ionizátorok
 • ESD székek
 • ESD csomagolás
 • ESD események detektálása

 

Ne feledje: 

"A D és Tsa. Bt. nem egyszerűen csak terméket, hanem együttműködést kínál..."!

Keresse bizalommal csapatunkat és alakítsuk ki együtt jól működő ESD védelmüket!

+36 (27) 502 555

Ha szeretne a jövőben értesülni aktuális ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre.


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink