• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Megoldások az ipari ütközésvédelemhez

2022.09.21. 13:12

Telepítsenek rugalmas polimer korlátokat, védőrudakat, ütközésvédelmi oszlopokat, oszlopvédőket raktárukba, gyártási területükre!

Cégünktől többfajta olyan megoldás elérhető, amivel segíteni tudja az ütközésvédelmet telephelyén. Rendelhet tőlünk például rugalmas polimer védőkorlátokat, amelyek alkalmasak kültéri és beltéri használatra is, teljes mértékben újrahasznosított anyagból készülnek és könnyen szerelhetők.

Lépjen velünk kapcsolatba akkor is, hogyha biztonsági korlátokra, ajtókra, kapukra, különböző védőrudakra, védőlécekre, védőoszlopokra, vagy éppen oszlopvédőkre lenne szükségük! A rugalmas védőkorlátoknak is lehetnek előnyeik, de amennyiben valamilyen oknál fogva fém biztonsági korlátra lenne szükség, akkor ilyen területen is tudunk segítséget adni.


D-Flexx Biztonságos & rugalmas megoldások

Ütközésvédelem

A rugalmas anyag az ütődéshez idomulva alakul és a behatást követően visszanyeri korábbi formáját

Delta rugalmas biztonsági korlát

Delta rugalmas biztonsági korlát

Gyalogos és autós közlekedő-útvonalak innovatív és hatékony elválasztása egymástól

Charlie & Hotel közlekedési korlátok

Ütközésvédelem

Segítségükkel lehetséges a munkaterületek és közlekedési útvonalak könnyű és gyors elkülönítése

Foxtrot & Kilo gépvédő kerítések

Foxtrot & Kilo gépvédő kerítések

Rugalmas, könnyen és gyorsan alkalmazható megoldások a munkaterületek és közlekedési útvonalak elválasztására


Bravo rugalmas oszlop

Bravo rugalmas oszlop

Jó láthatósága és robosztus kivitele folytán jó megoldást adhat árukészlet és dolgozók védelmére is

Mike védőrúd padlózatra

Mike védőrúd padlózatra

Rugalmas „fekvőrendőr” jellegű védőrúd, ami jó megoldás lehet falak és szerelősorok padlószinten történő ütközésektől való védelmére

Acél védőkorlát

Acél védőkorlát

Horganyzott, kültérre is megfelelő

Szétnyitható korlátok

Szétnyitható korlátok

39 különböző változat, porszórt acélból készülnek, alkalmasak bejáratok, területek átmeneti lezárására


Acél ütközésvédelem

Acél ütközésvédelem

Hatékony védelem árukészlet, gépek és épületek számára akár kül-, akár beltéren

Oszlopvédelem

Oszlopvédelem

Kerek, oszlopok és moduláris oszlopvédelem

Szett szállítókocsival és láncos oszlopokkal

Szett szállítókocsival és láncos oszlopokkal

A szett tartalma: Egy szállítókocsi, hat horganyzott és porszórt oszlop sárga-fekete vagy piros-fehér színben, hat mobil alaplemez és 25 méter polietilén lánc

Ha szeretne további információkat a D és Tsa-tól elérhető megoldásokról az ütközésvédelem területén, kattintson ide:Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal és vásároljon biztonságos és rugalmas ütközővédőket kedvező áron!

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink