• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Újítsa meg ESD padlóját fillérekből - ESD Long Life Poliuretán Padlóbevonat

2016.11.14. 15:34

Az ESD padlózat az ESD védelmi rendszer alapját képezi, ezért különösen fontos, hogy ESD padlója mindig, minden körülmények között megfelelően működjön.

 

Az ESD Poliuretán padlóbevonat extrém védelmet biztosít új és használt vezetőképes PVC, műgyanta, gumi padlók számára. Előfordul bizonyos padlók esetében, hogy idővel veszítenek vezetőképes tulajdonságaikból, és emiatt esetleg cserére szorulnának. Az Poliuretán padlóbevonat gyors, költséghatékony megoldást kínál, a burkolat és ESD tulajdonságainak helyreállításában, pormentes technológiával akár 24 óra alatt a gyártás leállítása nélkül.

EXTRÉM TARTÓSSÁG

6x hosszabb élettartam

EGYEDÜLÁLLÓ ESD BEVONAT

A vezetőképes felületeken

NEM KOPIK

Még 25.000 gördülés alatt sem

A FIGR és WFK/FRT Intézetek hosszú távú tesztjei során megállapítást nyert, hogy az ESD Long Life Poliuretán Padlóbevonatnak 6x hosszabb élettartama van, mint más, hagyományos padlóbevonatoknak. A Német Padlógyártók és Kivitelezők Egyesülete is elismerte a legjobb minőségű padló technológiai terméknek járó első díjával.

EPH tanúsítvány szerint az ESD Long Life Poliuretán Padlóbevonat tökéletesen megfelel a DIN EN 61340-5-1 és ANSI S20.20 szabvány követelményeknek vezetőképes környezetben, csakúgy, mint a TRBS 2153 szabványnak robbanásveszélyes környezetben.

Az EPH Dresden-nél végzett felület - kopásállóság teszten az ESD Long Life Poliuretán Padlóbevonat kiválóan teljesítette a DIN EN 14085 - görgős szék – szabványt minden lágy burkolaton. Pontosan 25.000 gördítés után a következő minősítést kapta: „Nem volt látható elváltozás egyetlen tesztfelületen sem.”

TÖKÉLETES KÉMIAI ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG

Még veszélyes helyzetek esetén is

KÖRNYEZETTUDATOS

Egészségre ártalmatlan és környezetbarát

GYULLADÁS KÉSLELTETŐ

Minden burkolattípuson

Egy professzionális bevonatnak képesnek kell lenni extrém körülmények közt is helytállni, beleértve a legagresszívebb behatásokat. Az EPH Intézete vizsgálta az ESD Poliuretán Long Life Padlóbevonat DIN 68861 szabvány szerinti kémiai összetevőkkel szembeni ellenállását. Az eredmény: 1B kategóriában minden követelményt tökéletesen teljesített. Nem engedi beivódni a különböző anyagokat a felületbe - pl. targonca gumi, ragasztóanyag, bútorlábak, görgők, stb.

Az ESD Long Life Poliuretán Padló- bevonat tesztjét a GEV végezte Európában (EMICODE teszt), és a legjobb minősítést érte el - EC 1R. Ezért az ESD Long Life Poliuretán Padlóbevonatokat ajánlják, mint a legjobb védelmet nyújtó, környezetbarát és egészségre ártalmatlan terméket.

A tűzvédelem és a tűzellenállás rendkívül fontos szerepet töltenek be az épületekben. Az MPA Drezdai Intézet tanúsítja, hogy az ESD Long Life Poliuretán Padlóbevonat késlelteti a gyulladást PVC, linóleum és műgyanta felületeken, továbbá megfelel a DIN EN 13501-1 szabványnak.

partners
Műgyanta (epoxy) padlók, gumi burkolatok, linóleum, PVC és modul padlókhoz, önterülő aljzatkiegyenlítőkhöz, kerámia és természetes kövek felületének védelmére és ESD felújításra ajánlott. Elérhető nem ESD Verzióban is!

LÁTHATÓ MEGOLDÁSOK

 • Határozottan szebb megjelenés
 • Jelentősen javítja és hosszú távon megőrzi a burkolat ESD tulajdonságát
 • Környezetbarát kivitelezés, környezetbarát anyag
 • 40-60% költségmegtakarítás a burkolatcseréhez képest
 • Bontás nélküli felújításként is alkalmazható
 • Gyorsan, akár 24 óra alatt kialakítható 500-100 m2 új felület
 • Kisebb területekre bontva gyártás közben is kivitelezhető
 • Minimális vastagsága, nem növeli a padlószint magasságát
 • Növeli a burkolat élettartamát, nagyfokú ellenállás a kémia anyagokkal szemben
 • Nagyfokú ellenállás a mechanikai károsodásokkal szemben
 • Megakadályozza a guminyomok burkolatba történő beivódását
 • Nagymértékben csökken az üzemeltetési, tisztítási költség
 • Tartós, nem kopik le a burkolatról, utógondozást nem igényel
 • Különböző, választható fényességi szintek: extra matt, selyemfényű, fényes
 • Évekig tartó védelmet biztosít a burkolat számára
 • Útburkolati jelek felfestésére is alkalmas

elotte utana

Elotte utana

elotte utana

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink