• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Új taggal bővült a Static Management Program eszköz parkja!

2017.04.26. 14:26
Az EM Aware Monitor egység mostantól elérhető Ethernet csatlakozással is

A Static Management Programban mostantól még egyszerűbb az adatgyűjtés, hiszen a rendszerből kihagyható az eddigi adatgyűjtő egység és a monitor egységek közvetlenül a helyi hálózat részeként csatlakozhatnak a PC-hez.

Az új EM Aware Monitor egység Ethernet csatlakozással tulajdonságai:

 • ÚJ Ethernet csatlakozás
  Közvetlen csatlakozás a Static Management Program többi egységéhez helyi hálózaton keresztül:
  - ESD események száma és azok feszültsége
  - statikus térerősség
  - ionizációs kisülési idő
  - offset feszültség (egyensúly)
 • ÚJ Optikai relé kiment
  Lehetővé teszi a még pontosabb hibaelhárítást a csatlakoztatható fény- és hangjelző készülékkel
 • Folyamatos ESD esemény figyelés
  Érzékeli és méri a bekövetkező ESD eseményeket
 • Ionizációs teljesítmény mérés
  Ellenőrzi az ionizátorok feszültség egyensúlyát < ±5V-os határértéken
 • Teljes spektrumú ESD diagnosztikai eszköz
  Lehetővé válik a hibák meghatározására és kezelésére olyan munkakörnyezetben, ahol ESD érzékeny eszközök kezelését végzik
 • Elérhető magas hőmérsékletű antenna
  A CTC118-6FT cikkszámú antenna segítségével lehetővé válik az ESD események érzékelése a felületszerelési eljárások kemencéiben

770063 – EM Aware Monitor Ethernet csatlakozással


Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink