• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Új szabvány, új kihívások

2016.08.18. 21:42

Az idén megjelent új ESD szabvány szerint a cégek ESD koordinátorainak új kihívásokkal kell szembenéznie.

A lényegesen szigorított szabványnak megfelelően az ESD koordinátorok és technikusok, már eddig is igen szerteágazó, feladatai tovább bővültek egy újabb kötelező elemekkel.
A egyik ilyen új feladat a vezetőképes padlók vizsgálatához kapcsolódik. Ezentúl a szokásosnak mondható pont-pont közötti és rendszerellenállások mérése mellé be kell vezetni a napi rutinba az úgynevezett „Walking Test”-et is, ami az ESD területen dolgozók padlón való haladása közben generált töltés mérése.
Bizonyos cégek minőségbiztosítási rendszerében már eddig is szerepelt ez a mérés, hiszen az ehhez szükséges eszközök rendelkezésre álltak. Viszont, a mivel elektronikai gyártásban érdekelt nagyszámú cégek között elenyésző számú végezte a mérést, az őket műszerekkel kiszolgáló cégek nem is álltak elő könnyen kezelhető és gyorsan mérő készülékkel. A mérések elvégzése hosszas előkészületet igényelt és több eszköz a mérendő területre szállítását jelentette.
Az új szabványra reagálva cégünk szeretné könnyebbé tenni a hosszadalmas mérések elvégzését. Ezért bemutatjuk legújabb, AIJGO-60 nevű „Walking Tester”-ünket.
A készülék alkalmas a mérések egyszerű és gyors elvégzésére, a mérési eredmények grafikus és numerikus módon is megjeleníthetőek a megvilágított LCD kijelzőn.
Az utolsó 20 mérési érték automatikusan eltárolódik, amit a később dokumentáció könnyebb elkészítése érdekében PC-re is lementhető.

AIJGO-60 Walking Tester:Ajgo-60

 • Méretek: 93 x 185 x 35 mm (SZ x H x M)
 • Tömeg: 350g
 • Mérési tartomány: ±2000 V
 • Mérési pontosság: < 10%
 • Mintavételezés: 250 µs
 • Adat kimenet: +5V
 • Kijelző: Grafikus 128 x 64 pixel; LED
 • Háttérvilágítás
 • Tápellátás: 4db 1,5 V-os AA ceruza elem
 • Üzemidő: kb. 12-14 óra

leiras

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink