• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Új katalógusaink – ergonomikus megoldások az ipari, irodai és a gyógyszeripari munkavégzéshez

2020.05.20. 09:20
A munkavégzés egyes szegmensekben, munkatípusokban más és más kihívásokat rejt. Eltérők a dolgozók szükségletei, valamint a hatékonysági, biztonsági követelmények is mások lehetnek. Három különálló katalógusunkkal szeretnénk azt segíteni, hogy gyorsan áttekinthesse azokat az ajánlatainkat, amelyek az Ön számára hasznosak lehetnek, támogathatják tevékenységeiket.
 

Általános ipari katalógus

Raktárában, gyártóterületén a közlekedőutak megfelelő kijelölése és karbantartása kulcsfontosságú lehet. Azontúl, hogy útvonalfestésben, piktogramok elhelyezésében is tudunk segíteni, új padló kialakításában is kérhetik bekapcsolódásunkat. Az általunk kínált PU padlóbevonat rendkívül kedvező feltételeket biztosít: 40-60%-os költségmegtakarítást ahhoz képest, hogyha elhasználódott, elöregedett padlóján burkolatcserét hajtana végre. Mindezt ráadásul rendkívül gyorsan: 1000 m2 új burkolat is elkészülhet 24 óra alatt. Amennyiben PVC vagy szőnyegpadlót szeretnének kialakítani, munkatársaink ezügyben is állnak rendelkezésükre a világszerte elismert Tarkett márka termékeivel.

A gyártásban hasznosítható munkaasztalaink moduláris kialakításuk folytán könnyen testre szabhatók az Önöknél zajló munkafolyamatok szükségletei szerint.

BIMOS munkaszékeink és álláskönnyítőink 10 éves garanciával érkeznek, mögöttük Európa egyik meghatározó, környezettudatosan gondolkozó székgyártója áll.

Termékkiadó automatáink jó szolgálatot tehetnek a gyártásban használt munkaeszközök biztosításában – folyamatos rendelkezésre állás, könnyű kezelhetőség jellemzi őket. Segítségükkel készlet- és költségcsökkentés érhető el.

 

Irodai katalógus

Amennyiben PVC vagy szőnyegpadlót szeretnének kialakítani irodájukban, munkatársaink a világszerte elismert Tarkett márka termékeivel állnak rendelkezésükre. Érdemes azonban megfontolni egyes területeken, padlózásnál, az általunk kínált PU padlóbevonat alkalmazását is – különösen folyosókon, étkezőkben. Rendkívül kedvező feltételeket biztosít: 40-60%-os költségmegtakarítást ahhoz képest, hogyha elhasználódott, elöregedett padlóján burkolatcserét hajtana végre. Mindezt ráadásul rendkívül gyorsan: 1000 m2 új burkolat is elkészülhet 24 óra alatt.

Az általunk kínált irodai bútorok között asztalok, szekrények, recepciós pultok is megtalálhatók. Külön említést érdemelnek az Interstuhl irodai székei, amelyek 10 éves garanciával rendelkeznek, mögöttük Európa egyik meghatározó, környezettudatosan gondolkozó székgyártója áll.

 

 Gyógyszeripari katalógus

Ennek az ipari szegmensnek is meg vannak a sajátságos szükségletei. Padlózás esetében az általunk kínált PU padlóbevonat rendkívül kedvező feltételeket biztosít: 40-60%-os költségmegtakarítást ahhoz képest, hogyha elhasználódott, elöregedett padlóján burkolatcserét hajtana végre. Mindezt ráadásul rendkívül gyorsan: 1000 m2 új burkolat is elkészülhet 24 óra alatt. Amennyiben PVC vagy szőnyegpadlót szeretnének kialakítani, munkatársaink ezügyben is állnak rendelkezésükre a világszerte elismert Tarkett márka termékeivel.

A gyártásban hasznosítható munkaasztalaink moduláris kialakításuk folytán könnyen testre szabhatók az Önöknél zajló munkafolyamatok szükségletei szerint.

A BIMOS tisztatéri és laborszékei 10 éves garanciával érkeznek, mögöttük Európa egyik meghatározó, környezettudatosan gondolkozó székgyártója áll.

Termékkiadó automatáink jó szolgálatot tehetnek a használt munkaeszközök biztosításában – folyamatos rendelkezésre állás, könnyű kezelhetőség jellemzi őket. Segítségükkel készlet- és költségcsökkentés érhető el.

 

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink