• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Új ESD bútorok a Viking kínálatában

2016.10.03. 13:14

Örömmel jelentjük be a Viking technikai és ESD bútor kínálatának új tagjait: új munkaasztalok az Alliance és Alpha szériában, a Verstak széria pedig új szekrényekkel, fiókos egységekkel ruhás tároló szekrényekkel és új törhetetlen és ütésálló asztallappal bővült. Mindezek mellett az össze széria új LED felső világítással bővült.

 • ALF-T ALPHA T alakú munkaasztal, ami egy egyszerű Alpha szériás asztal, a bővítési lehetősége nélkül
 • A Viking összeállított egy új szettet az Alliance szériából AL-SRST néven középső elválasztó elemmel és feles méretű perforált panellel biztosítva a lehetőséget, hogy további feles méretű kiegészítőkkel (pl. energiasín vagy dobozakasztó sín)
 • Verstak széria nagy teherbírású munkaasztalai a továbbiakban elérhetőek új típusú asztallappal. Az új kombinált 21 mm vastag rétegelt lemez asztallap 6 mm vastag ütés-, kopásálló és mechanikai behatásoknak ellenálló borítást kapott szürke műanyag élvédővel ellátva
 • Minden szériához rendelhető a továbbiakban az új LED-es felső világítás. Az új LED világítások 45 és 60 LED-es kivitelben érhetőek el mérettől függően, akril opel belső bevonattal, ami biztosítja a 4725 és 6300 Lm közötti fényerőt
 • Bemutatásra kerültek az új TP-10/P and TP-20/P alsó fiókos egységek 490 mm-es mélységgel, melyek az összes széria asztalaira rászerelhetőek. Köszönhetően a csökkentett méreteknek (490 x 354 x 490 mm a TP-10/P és 490 x 233 x 490 mm a TP-20/P) megmarad a lehetőség, hogy az asztal további kiegészítővel legyen felszerelve
 • Az Alliance széria kapott egy új lábtartót PPN-03/A néven. Az egységet az alsó kereszttartóra lehet felszerelni és speciális csúszásgátló bevonatot kapott
 • Újdonság még egy kétrészes 600×1750×500 mm méretű ruhásszekrény is, melynek mindkét rekesze 2 db polccal és ruhaakasztó fogassal lett felszerelve. A megfelelő szellőzés biztosítása érdekében a perforáció sem hiányzik a szekrény alsó és felső részéről
 • Az új 460/2×130×550 mm méretű szerszám tároló szekrény 6 db fiókkal és fiókonként két rekesszel

Viking asztalViking asztalViking asztal

Viking aszalViking fiokSzekrenyszekreny


Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink