• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Új CR10 szövet a D és Tsa-tól!

2022.03.24. 13:37

Köpenyt, nadrágot, kötényt, sapkát, dzsekit és mellényt is vásárolhat ilyen alapanyagból.

Új CR10 szövet a D és Tsa-tól!

Köpenyt, nadrágot, kötényt, sapkát, dzsekit és mellényt is vásárolhat ilyen alapanyagból. Ennek az anyagnak az összetétele 98% poliészter, 2% vezetőképes szál. Pamut nélküli szövött szövet, jó választás lehet 10000-es osztályú, ISO 7 tisztatérbe.

RÉGI TULAJDONSÁGOK:

CR10 Tisztatéri szövet 10-100 osztály, ISO 4-5
Szövet tömege: 110 g/m2

ÚJ TULAJDONSÁGOK:

CR1 Tisztatéri szövet 10 000-es osztály, ISO 7
Szövet tömege: 115 g/m2
Fekete helyett szürke karbon szál, így világosabb az anyag

TOVÁBBI TULAJDONSÁGOK
 • ESD szövött szövet (Karbonszálas szövet 5 mm rácsozatban)
 • Tisztatéri szövet 10 000-es osztály, ISO 7
 • Összetétel: 98% Poliészter 2% Vezetőképes szál
 • Szövet tömege: 115 g/m2
 • Kidolgozás: Gyűrődésálló, Munkaruha
 • Ellenállás ponttól pontig (Rp): 106 - 107 Ohm
 • Töltéslevezetési idő: < 2 másodperc
 • IEC/TS 61340-4-9-2016 és ANSI/ESD STM2.1-2018 szerinti elektromos paramétereit 50 ipari mosás után is megőrzi
 • Megfelel az IEC/TS 61340-4-9-2016 és ANSI/ESD STM2.1-2018 szabványnak
 • Ipari mosásra kifejlesztve

ELÉRHETŐ SZÍNEK

Fehér (W), Világos Kék (LB)

Szinek

További színek is elérhetők, ezekkel kapcsolatban lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!
 

Ugrás a Tisztatéri Ruházatra

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink