• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Több információ továbbra is egyszerűen

2016.09.06. 09:54

Minden dolgozó megfelelően és  gyorsan tud bejutni az ESD területre, azonban ESD koordinátorként ennél több információra lenne szüksége. Viszont továbbra sem szeretné túllépni a költségvetést?

Akkor az LCD kijelzővel ellátott AIJGO-22 teszterünket pont önnek találták ki


ESD beléptető rendszereink következő lépcsőjén azokra a cégekre és ESD koordinátorokra gondoltunk, akik a fényjelzésnél több információt szeretnének, ugyanakkor továbbra is kedvező költségek mellett szeretnénk az ellenőrzéseket megtenni. Az AIJGO-22LB/ALU/LCD beléptető rendszerünk is megkapta innovatív LIGHT BAR rendszerünket, mellyel soha ilyen gyors és egyszerű nem volt az ESD területre való belépés előtti ellenőrzés.

AIJGO-22LB/ALU/LCDAJGO-22LB/ALU/LCD

 • Lábbeli és csuklópánt teszter ESD területre történő belépéshez
 • LIGHT BAR rendszernek köszönhetően elkülönített teszteredmények (Csuklópánt – Bal láb, Jobb láb)
 • teszteredmény fénnyel (LED) és hanggal is jelezve
 • A láb és a csuklópánt egyidejű tesztelése
 • Duál lábelektróda a bal és jobb láb külön történő teszteléséhez
 • LCD kijelző: Tesztértékek kijelzéséhez
 • Választható tesztmód: csak lábbeli teszt vagy lábbeli és csuklópánt kombinált teszt
 • Szoftver által beállított ellenállási határ: Lábbeli: 100 KΩ - 35 MΩ - Csuklópánt: 750 KΩ - 35MΩ
 • Megfelel az IEC 61340-5-1 és ANSI/ESD S20.20 szabványoknak
 • Teszt feszültség: 100V
 • Csuklópánt csatlakozás: 4 mm banán csatlakozóval vagy 10 mm patentos
 • csatlakozóval
 • Relé csatlakozó a beléptető kapuhoz: 0,5A/60V
 • Energiaszükséglet: 12V DC
 • Mérete: 215 x 195 x 65 mm


LCD
Cikkszám
AIJGO-22LB/ALU/LCD Lábbeli és csuklópánt teszter duál lábelektródával és LCD kijelzővel
AIJGO-22LB/STA Állvány az AIJGO-22LB/ALU teszterhez

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink