• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

TMT-R9800S intelligens forrasztórobot

2017.06.20. 11:36

A Thermaltronics termékkörünk is folyamatosan bővül. Most magérkezett a TMT-R9800S

 forrasztogepA Thermaltronics robotizált rendszere innovatív tervezési koncepciókkal és precíziós gyártási eljárásokkal biztosítja a lehető legnagyobb pontosságot. A különösen precíz hardverek és az intelligens szoftverek kombinációja pontos forrasztás és alacsony üzemeltetési és betanítási költségek eredményez.

 • Kettős kar, 6-tengely
 • Intelligens PCBA méretállítás
 • Képfelismerő és leképezési rendszer
 • Lézerese magasságmérés
 • Curie pontos fűtésirendszer

 

 

TMT-R9800S TULAJDONSÁGOK

Bemeneti feszültség:  TMT-R9800PS-2  220-240 VAC
Szervo motor tengelyek:  6 tengely  
Tengelyek dinamikai tartománya:  X-tengely 200mm
 Y-tengely 200mm
 Z1, Z2 tengelyek 70mm 
 Forgástengely 360°
Tengely sebességek: X, Y, Z tengelyek 0.1mm - 300mm/sec
Fordítási 0.1 - 450°/sec
Positioning Repeatability: X, Y, Z tengelyek ±0.01mm
Forgástengely ±0.02°
Kamera felbontás:  0.015mm 
Légnyomás: Max. 6 Bar / 87 PSI
Munkaterület nagysága: 200mm x 200mm
Forraszhuzal átmérők: 0,3mm – 1,6mm
Vezérlő: Ipari számítógép
Operációs rendszer: Windows 7 Professional
Forrasztó állomás: TMT-9000S (40 Watts RF)
Curie Heat Technology: 250°C - 500°C (382°F - 932°F)
Fogyasztás: 1 KVA
Méret (Sz x M x H): 800mm x 702mm x 620mm
Súly: 125 KG
Minősítések: CE
ESDsafeLead free
Csomagtartalom:

TMT-R9800PS - Forrasztórobot
R98-CTRL - Ipari számítógép
R98-COVER - Takarófólia
TMT-9000S - Forrasztóállomás

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!
 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink