• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Telefont tölteni elektrosztatikusan?

2020.01.17. 09:45
A powerbankok használata is jelzi – sok esetben nem elegendő az a töltés, amivel a telefonunkat, táblagépünket el tudjuk látni hálózati áramforrásról.
Különleges módon szeretne a kérdésen segíteni két amerikai kutatóprofesszer. „Szinte mindenki ujját rázta már meg ajtókilincs vagy látta, ahogy egy gyermek haja lufihoz tapad. Ahhoz, hogy ezt az energiát felhasználjuk az elektronikában, jobban meg kell értsük a mögötte álló hajtóerőket” – nyilatkozta az egyik tudós.
 
James Chen és Zayd Leseman tavalyi kutatása arra vonatkozott, hogy a különböző anyagok súrlódásából eredő triboelektromos töltődés pontosan hogyan működik – ennek mélyebb megértése szükséges ahhoz, hogy az általunk használt elektronikai eszközök áramellátásához ezt az eddig kiaknázatlan energiát felhasználhassuk. A program 400.000 dollár támogatást kapott az amerikai Nemzeti Tudományos Alapítvány jóvoltából.
 
„Az ujjaid súrlódása a mobiltelefon képernyőjén. Súrlódás a csuklód és az okosórád között. Akár a súrlódás a cipőd és a padló között. Ezek nagyszerű, pontenciális forrásai annak az energiának, amihez hozzáférhetünk.” – nyilatkozta a témában Chen professzor a buffaloi egyetemről.
 
Természetesen nagyszerűen hangzana, hogyha elektronikai eszközeink töltéséről ilyen egyszerű és nagyszerű módon „gondoskodhatnánk”, és az anyagok súrlódásából származó energiát ilyen módon a javunkra fordíthatnánk. Lovász Gábor, cégünk szakértő munkatársa szerint ugyanakkor csak nagyon kis mennyiségben lehet súrlódással energiát termelni.
 

Forrás:

http://www.buffalo.edu/ubnow/stories/2019/01/chen-static-electricity.html 

https://phys.org/news/2019-01-static-electricity-electronics.html

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink