• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  hetvenegy
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Találja meg az ideális ESD széket!

2016.11.24. 11:10

Mikor gyártósorára, laborjába keres ESD széket számos tényezőt kell figyelembe venni. Nem is gondolná mennyit!

Mire ügyelj a használati idő kiválasztásánál?

Ha csak napi pár órás használatra keres fogószéket, elégséges lehet az egyszerű gázlift mozgatóval, vagy a hintamechanikával szerelt forgószék is. Normál használat, vagyis napi 5-8 órás igénybevétel mellett már aszinkron, vagy szinkronmechanikás forgószéket válasszon és lehetőség szerint legyen kartámasszal és fejtámlával szerelt a szék!

A komfortérzet további növelése érdekében pedig választhat ergonomikus párnázatot is. Ha pedig extrém igénybevételre, napi 9-10-12 órás használatra keres forgószéket, vagy 110 kg feletti testsúllyal rendelkezik, akkor érdemes nagy teherbírású gázlifttel és erősített mechanikával szerelt forgószéket választania.

Ergonomikus szék

Miért ne hagyja figyelmen kívül a székmechanikát?

Leginkább azért, mert a székmechanika teszi lehetővé a minél kényelmesebb üléspozíció beállítását. A piacon fellelhető székmechanikák az egyszerű gázlift mozgatótól a szinkronmechanikáig sokfélék lehetnek, így nem mindegyik nyújtja ugyanazt a komfortot. A teljes felhasználói haszon szemszögéből nézve (az egészséget is beleértve) a mechanikák között a legjobb ár-érték arányt a szinkronmechanikák képviselik.

Ezek állítási pozícióiktól függően lehetnek 3, 4, vagy 5 pozícióban rögzíthetők, és akár “nyitva” hagyhatók. Utóbbi esetben a szék háttámlája szinkronban együtt mozog az ülőlappal, illetve mindkettő dinamikusan követi mozgásodat. Az elülső marokcsavarral szinkronizált mozgás ellentartó rugóerejét szabályozhatja. A tapasztalatok szerint hosszabb távon inkább a feszesre, semmint a túl lágyra hangolt rugózás célszerűbb, illetve komfortosabb.

Karfás vagy nem karfás?

A kartámaszok vagy karfák az ülő ember karjainak alátámasztására szolgálnak, és lehetnek fixek vagy állíthatók. Az állítható karfák között azok a leggyakoribbak, amelyeknek (csak) a magasságuk állítható. De ezen kívül léteznek olyanok is, amelyeknek a magasságon kívül a szélességük is szabályozható, a támfelület előre-hátra csúsztatható, sőt horizontálisan forgatható. Minél többet ül a forgószékedben, a karjai megfelelő alátámasztására annál nagyobb gondot érdemes fordítani, mert az nagymértékben hozzájárul az egészséges üléshez és a helyes testtartáshoz, és a hátfájdalmak megelőzéséhez.

Milyen ESD tulajdonságokra kell figyelni?

SzékMikor ESD széket választunk alapvetően két lehetőség közül választhatunk: Vezetőképes háttámasszal vagy a nélkül. A választást nem a pénztárca határozza meg, hanem az ESD szabvány, mint gyakorlatilag mindent ezen a területen.
Vezetőképes háttámlát abban az esetben kell választani, ha a munkahely mögött olyan másik munkahely található, aminél fennáll annak a veszélye, hogy a napi munka során a szék hozzáérhet a munkafelülethez. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden ESD széket célszerű vezetőképes háttámlával rendelni, mert így elkerülhetőek a későbbi reklamációk és felesleges magyarázkodások!

 

 

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az ESD termék katalógusokat

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM a forrasztástechnikai katalógusokat

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az elektronikai kéziszerszám katalógusokat

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

MEGNÉZEM a nyújtott ESD szolgáltatásokat

 

Partnereink

D és Tsa. Bt.

Székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
Iroda és raktár: 2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Telefon: +36 27 502 555
Fax: +36 27 200 835
E-mail: sales@destsa.hu
Adószám: 24585006-2-13
Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Naprakész információk, ajánlatok, események és hasznos taulmányok, cikkek segítik az Ön munkáját!