• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Szolgáltatások az ESD védelem kialakításához és fenntartásához

2021.12.10. 11:47

Segítse munkatársait naprakész ismeretekhez jutni az ESD védelem területén!

D és Tsa Akadémia – ESD oktatás rugalmasan

Segítse munkatársait naprakész ismeretekhez jutni az ESD védelem területén! A D és Tsa Bt. engedélyezett felnőttképzőként áll rendelkezésükre. Gyakorlatorientált, személyre szabható képzéseket tudunk biztosítani, megalapozott szakmai háttérrel, „iparban edződött” oktatókkal. Velünk hosszú távon is tervezhet!

A képzés történhet cégünknél, Vácon, vagy a megrendelő által megadott helyszínen, vagy akár az online térben (Skype, MS Teams, Zoom) is, a hét bármely napján.

ESD oktatások

 • ESD alapoktatások operátorok részére
 • ESD alapoktatás gyártást támogató munkavállalók részére
 • ESD specifikus oktatás - EPA eszközök technológiája (ESD lábbeli, ESD ruházat, ESD padló, ESD földelési rendszerek, ESD csomagolóanyagok, ESD ionizáció, ESD megfelelőségi mérések)
 • ESD haladó szintű ismeretek
 • ESD belső és beszállítói auditor ismeretek

ESD audit és minőségirányítási rendszer támogatás

Auditálási tevékenységeink során a feltárt nem-megfelelőségek azonosításán felül fejlesztő javaslatokat is teszünk annak érdekében, hogy az elektronikai termékek előállítása ESD szempontjából a lehető legbiztonságosabb folyamatok között történjen. Tanúsító auditokon az ANSI S20.20 és/vagy IEC 61340 5-1/5-2 szabványok szerinti folyamat megfelelőséget és rendszer stabilitást vizsgáljuk. Folyamatosan részt veszünk minőségirányítási rendszert támogató projekt feladatokban, úgy, mint új elektronikai gyártási területek és folyamatok kialakításában, meglévők ellenőrzésében, vevői reklamációk kivizsgálásában, valamint a megrendelőink támogatásában külső auditok esetén.

Az ESD témaköréhez kapcsolódó audit és minőségirányítást támogató tevékenységeink

 • Fejlesztői audit
 • Megfelelőségi audit
 • Tanúsító és felkövető audit
 • Harmadik fél általi audit
 • Auditok támogatása (audit kísérés)
 • Szakmai konzultáció
 • EPA helyszíni műszeres vizsgálatok / felülvizsgálatok
 • Valós idejű ESD esemény vizsgálat
 • Projekt támogatás (tervezés, kivitelezés, fenntartás)
 • ESD folyamat és kapcsolódó dokumentációk vizsgálata

Keresse munkatársunkat bizalommal a fenti ügyekben:

Simig Balázs

Tréning & Audit

06 20 501 80 99

simig.balazs@destsa.hu

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink