• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Smart Tweezer Bluetooth® kapcsolattal

2017.03.03. 10:52

Új ST-5S-BT2 a legújabb Bluetooth® Low-Energy kapcsolattal

Ez a kommunikációs forma lehetővé teszi a mérési értékek, konfigurációs adatok, határértékek és riasztási határértékek megjelenítését. Csak úgy mint elődje az ST5S nagyságrendekkel egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a hibakeresési eljárást.

Ellenállás, konduktivitás és impedancia mérése egyszerűen, a méréshatárok és paraméterek automatikus kiválasztásával. Olvassa el az egyes modellek összehasonlítását itt!

A Smart Tweezer Bluetooth® együttműködve az iOS és Android alkalmazásokkal egyszerűen csatlakoztathatóvá teszi az eszközt bármilyen okostelefonhoz vagy tablethez. Az alkalmazással lehetővé válik az adatok és az egymást követő mérések eredményeinek megjelenítése. CSV fileba történő adatrögzítés lehetővé teszi az adatok gyors megosztását és további hasznosítását.

Nézze meg a készülékről készült oktató videónkat:

Display

ELŐNYEI:

 • Kényelmes egykezes használat
 • Ideális felületszerelt alkatrészek méréséhez
 • Automatikus alkatrész felismerés
 • Automatikus méréshatár beállítás
 • Ergonomikus kialakítás
 • Egyszerű kezelés

JELLEMZŐK:

 • Bluetooth™ kapcsolat
 • Beépített nagypontosságú LRC szonda
 • Manuális C, R, L, Z és ESR módok
 • Teszt jelszintek 0,25-1,0 Vrms
 • Svájci precíziós mérő csatlakozók
 • Dióda polaritás
 • Másodlagos D, Q, ESR paraméterek
 • Beépített Li-Ion akkumulátor
 • Micro USD töltő
 • OLED kijelző

Részletes leírásért kattintson ide!

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink