• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Részletfizetési lehetőség– Pénzügyi leasing

2017.04.12. 12:52

Csökkentse cége terheit legújabb szolgáltatásunkkal!

Tudjuk azt, hogy bizonyos gépek megvásárlása jelentős terheket róhat egy vállalkozásra. Különösen, ha azt egy munka elnyerése miatt kell bevezetni. Ezért a LEASING Magyarország Kft-vel közösen kidolgoztuk pénzügyi leasing szolgáltatásunkat, hogy a beruházásai sokkal kisebb terhet jelentsenek vállalkozásának.

Az általunk kínált pénzügyi leasing konstrukció előnyei:

 • adóteher csökkentés, mert a havidíjak 100%-ban költségként elszámolhatóak. Így a gép/termék beszerzése nem beruházásnak számít, és a mérlegben sem fog kötelezettségként szerepelni
 • önrész nélkül igénybe vehető finanszírozás
 • 24 hónapos futamidőtől és nettó 200.000 Ft-os szerződésértéktől elérhető finanszírozás
 • kényelmes, rugalmas ügyintézés
 • az ügyintézés teljes folyamatát mi végezzük
 • kiegészítők és az általunk kínált szoftverek is lízingelhetőek az eszközzel együtt
 • pénzügyi leasing konstrukció esetén minden esetben helyszíni beüzemelés
 • a bonitás vizsgálatért (ügyfélminősítés) díjat nem számítunk fel

A Grenkeleasing Magyarország Kft. vásárolja meg tőlünk a kiválasztott konfigurációt, illetve eszközöket, majd azokat a választott futamidőre a megrendelő használatába adja.

Pozitív bírálat esetén, a szerződés teljes körű aláírása után a kiválasztott eszközöket leszállítjuk és üzembehelyezzük, csak ezt követően kell fizetni az előre meghatározott havi díjakat.

A futamidő végén - amennyiben a lízingszerződés alapján minden fizetési kötelezettség kielégítésre került - +1 havi díjnak megfelelő összegért megtarthatja a berendezéseket, vagy folytatva a finanszírozási konstrukciót lecserélheti berendezéseit az általunk kínált legújabb és minden aktuális szabványnak megfelelőre.

Termékeink közül a következők érhetőek el pénzügyi leasing konstrukció keretén belül:

Grenke

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!
 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink