• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Padlók, padlószőnyegek, padlóburkolatok

2020.01.22. 13:54

A dolgozók földelésének második módszere a padló-lábbeli rendszer, amelynek során az ESD padló ESD védett lábbelivel vagy lábra illeszthető földelőpánttal lép kapcsolatba.

 

Az elektrosztatikusan vezetőképes és levezetőképes padlók és lábbelik ilyen kombinációja az elektrosztatikus töltés számára biztos áramlási útvonalat biztosít a földbe, ezáltal csökkentve a dolgozókon felmerülő töltődés felhalmozódást is. A töltéslevezetésen túl egyes padlóanyagok (és padlóburkolatok) triboelektromos töltődést is csökkentik. A padló-lábbeli rendszer alkalmazása különösen célravezető azokon a területeken, ahol a fokozott dolgozói mobilitás szükségszerű. Ezen túl, a padlóanyagok minimalizálhatják a töltések felhalmozódását a székeken, mobil berendezéseken (mint például a szállítókocsik), targoncákon és más tárgyakon, amelyek keresztül haladnak a padlón. Ugyanakkor ezek az eszközök elektrosztatikusan vezetőképes vagy levezetőképes kerekekkel vagy lábakkal kell rendelkezzenek, hogy létrejöjjön az elektromos összeköttetés a padlóval, és hogy így az alkatrészek is kapcsolódjanak ehhez. Amikor személyes földelési rendszerként kezeljük őket, az adott személy, a lábbeli, és a padló földig mért ellenállása összességében a csuklópántok esetében meghatározottal megegyező értékű kell legyen (35 megaohm alatti) és az emberi test töltődése lépésfeszültség mérésnél (ANSI/ESD STM97.2) 100 volt alatt kell legyen.

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-3-basic-esd-control-procedures-and-materials/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink