• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Oxidálódott forrasztóhegyek helyreállítása – technikai jegyzet

2017.01.23. 14:05

Nyújtsa meg vagy hozza vissza az „életbe” elhasználódott forrasztóhegyét!

 

Miközben olvassa ezt a jegyzetet mindenképpen jusson eszébe, hogy legtöbbet akkor tehet pákahegyei élettartamának meghosszabbítása érdekében, ha betartja a pákahegyek kezelésére vonatkozó eljárásokat, hogy megelőzze a korai oxidációt és elhasználódást!

Ezt a rövid technikai jegyzetet azokra az esetekre vonatkoztatva írtuk meg, mikor használat közben a pákahegyek kezelési eljárásai nem lettek betartva és alkalmazva. Mikor egy pákahegy nem használhatóvá válik a heves oxidáció miatt, az oxid réteg megakadályozza, hogy az ón megfelelően bevonja a hegyet. Ezek az elhasználódott hegyek könnyedén helyrehozhatók a Thermaltonics TMT-TC-2 pákahegy ápolójával és a TMT-ASTC100 automata pákahegy tisztítójával.

Enyhe és közepes oxidáció esetén – TMT-TC-2

elotte-utana

A Thermaltronics pákahegy ápoló tiszta forrasztó porból készült, újrahasznosított anyagok felhasználása nélkül. Egy kis mennyiségű ammónium-foszfát hozzáadásával az oxid rétegek könnyedén eltávolíthatóvá válik. Az állomás kikapcsolása után, a még forró pákahegyet mártsa a pákahegy ápolóba, hogy eltávolítsa az oxid réteget, majd a réz tisztító segítségével távolítsa el azt, majd ónozza újra a hegyet.

Erős oxidáció esetén – TMT-ASTC100

Thermaltronics
Erősebb oxidáció esetén a TMT-TC-2 pákahegy ápoló és a TMT-ASTC100 automata pákahegy tisztító együttes használatával érhetjük el a legjobb eredményt. Az állomás kikapcsolása után, a még forró pákahegyet mártsa a pákahegy ápolóba, hogy eltávolítsa az oxid réteget, majd tegye a pákát a TMT-ASTC100 két réz keféje közé, hogy eltávolítsa az erősebb oxidációt.A Thermaltronics hegyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve készülnek és más hasonló hegyekkel összehasonlítva vastagabb bevonatot kapnak, különösen a hegyek hegye környékén. A megfelelő pákahegy karbantartás mellett a 

Thermaltonics pákahegyek az elérhető leghosszabb élettartamú hegyek.

 

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink