• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  harminchárom
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk Adatvédelmi Nyilatkozatát!

   

  *- kötelező kitölteni

Oxidálódott forrasztóhegyek helyreállítása – technikai jegyzet

2017.01.23. 14:05

Nyújtsa meg vagy hozza vissza az „életbe” elhasználódott forrasztóhegyét!

 

Miközben olvassa ezt a jegyzetet mindenképpen jusson eszébe, hogy legtöbbet akkor tehet pákahegyei élettartamának meghosszabbítása érdekében, ha betartja a pákahegyek kezelésére vonatkozó eljárásokat, hogy megelőzze a korai oxidációt és elhasználódást!

Ezt a rövid technikai jegyzetet azokra az esetekre vonatkoztatva írtuk meg, mikor használat közben a pákahegyek kezelési eljárásai nem lettek betartva és alkalmazva. Mikor egy pákahegy nem használhatóvá válik a heves oxidáció miatt, az oxid réteg megakadályozza, hogy az ón megfelelően bevonja a hegyet. Ezek az elhasználódott hegyek könnyedén helyrehozhatók a Thermaltonics TMT-TC-2 pákahegy ápolójával és a TMT-ASTC100 automata pákahegy tisztítójával.

Enyhe és közepes oxidáció esetén – TMT-TC-2

elotte-utana

A Thermaltronics pákahegy ápoló tiszta forrasztó porból készült, újrahasznosított anyagok felhasználása nélkül. Egy kis mennyiségű ammónium-foszfát hozzáadásával az oxid rétegek könnyedén eltávolíthatóvá válik. Az állomás kikapcsolása után, a még forró pákahegyet mártsa a pákahegy ápolóba, hogy eltávolítsa az oxid réteget, majd a réz tisztító segítségével távolítsa el azt, majd ónozza újra a hegyet.

Erős oxidáció esetén – TMT-ASTC100

Thermaltronics
Erősebb oxidáció esetén a TMT-TC-2 pákahegy ápoló és a TMT-ASTC100 automata pákahegy tisztító együttes használatával érhetjük el a legjobb eredményt. Az állomás kikapcsolása után, a még forró pákahegyet mártsa a pákahegy ápolóba, hogy eltávolítsa az oxid réteget, majd tegye a pákát a TMT-ASTC100 két réz keféje közé, hogy eltávolítsa az erősebb oxidációt.A Thermaltronics hegyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve készülnek és más hasonló hegyekkel összehasonlítva vastagabb bevonatot kapnak, különösen a hegyek hegye környékén. A megfelelő pákahegy karbantartás mellett a 

Thermaltonics pákahegyek az elérhető leghosszabb élettartamú hegyek.

 

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az ESD termék katalógusokat

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM a forrasztástechnikai katalógusokat

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az elektronikai kéziszerszám katalógusokat

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

MEGNÉZEM a nyújtott ESD szolgáltatásokat

 

Partnereink

D és Tsa. Bt.

Székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
Iroda és raktár: 2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Telefon: +36 27 502 555
Fax: +36 27 200 835
E-mail: sales@destsa.hu
Adószám: 24585006-2-13
Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Naprakész információk, ajánlatok, események és hasznos taulmányok, cikkek segítik az Ön munkáját!
A feliratkozás elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk adatvédelmi nyilatkozatát!