• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Óvja lábát, óvja egészségét az Elten speciális fejlesztésű talpbetéteivel!

2019.03.14. 11:09

Élete során sok embernél alakulhatnak ki különféle lábproblémák. A legtöbb esetben azonban nem szükséges ortopédiai kezelés. Azonban a fájdalom már figyelmeztet a leendő problémára. Az ELTEN személyre szabott ortopéd talpbetéteivel megelőzheti, hogy a kisebb talpproblémák komolyabb problémává fajuljanak.

Minden láb más

Az emberek lábai legalább annyira sokfélék, mint az emberek maguk. Azonban meg lehet különböztetni három alapvető lábtípust, melyek általában a leggyakoriabbak. Ennek a három típusnak megfelelően fejlesztette ki talpbetét típusait az ELTEN cipőgyár. Ezek alapvetően a lábboltozat magasságában térnek el egymástól, ami egyedi nyomáspontokat és súlyelosztást jelent. Ha ezt nem vesszük figyelembe, az eltérések később fájdalomhoz vezethetnek. A kisebb alátámasztás miatt a lába hamarabb fárad és a hátára is nagyobb hatást gyakorol minden lépés.

Egyedi talpbetétek

ALACSONY

Lapos lábhoz - hogy a láb padlóhoz ütközése minél kényelmesebb, egészségmegőrző legyen.


KÖZEPES

Jobb alátámasztás és kényelem a közepes boltozatú lábaknál.


MAGAS

Kifejezetten magas lábboltozat esetére kialakított modell.


ELTEN SensiCare

Az ELTEN SensiCare talpbetétek képesek megelőzni a fájdalmat és a sarok, a láb és a csípő túlerőltetését. A SensiCare talpbetétek könnyűek, hajlékonyak és kényelmes alátámasztást nyújtanak, így a lába és lábszára kevésbé fárad el.

 

 

CURREX WORKPRO

A legújabb sportfejlesztések integrálva a szabadalmazatott Currex betét technológiába.

 

A mérhető kényelem

Egy hőmérséklet-érzékeny fóliának köszönhetően a FOOTDISC® PRO készülékkel lehetőség nyílik a lábforma és talplenyomat meghatározására, így a különféle problémák láthatóvá válnak. 

 

 

 

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink