• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Ötszázezer forint értékű felajánlás a kórháznak

2016.07.08. 08:49
Ez év július 6-án, szerdán cégünk képviseletében Csengeri Richárd adta át a 9.000 db tisztatéri lábzsákot a  váci Jávorszky Ödön Kórház osztályai számára.

Kollégáink nagy része váci lakos, többen ebben a kórházban hozták világra gyermekeiket, ide járnak vizsgálatokra és gyógyulni egyaránt. Szerintünk a kórház munkatársai jól végzik a dolgukat, ezért elkezdtünk gondolkodni, hogy hogyan lehetne kifejezni az elégedettségünket az intézmény irányába. Végül megtaláltuk a metszetet a cég és a kórház szükségletei között.

A kórház részéről Kárpáti Zoltán vette át a gyógyító munkát segítő nagy mennyiségű termékről szóló adománylevelet. „Köszönjük, hogy elismerik a kórházban folyó munkát, illetve annak színvonalát! Számos osztályon fogjuk tudni használni a felajánlást.” - mondta az ápolási igazgató. A lábzsákok használata a beteg- és szakmai látogatások alkalmával kapnak jelentős szerepet a kórházban, hiszen a cipő talpán található szennyeződések óriási fertőzésveszélyt jelenthetnek például az intenzív osztályon fekvő amúgy is legyengült betegek számára. Ezt már dr. Marjanek Zsuzsanna főorvos mondta, aki a betegek, a kollégák és a látogatók nevében is megköszönte a felajánlást. A Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás osztály vezetője szerint, a védőfelszerelés legalább annyira fontos például a szülészeten is, ahol az anyák és az újszülöttek fogékonyabbak a behurcolt fertőzésekre. „Bár a kórház mindig is biztosította a védőfelszerelést az érintetteknek, a mostani felajánlás lehetőséget nyújt legalább fél évre, hogy a kórház költségei csökkenjenek ebben a tekintetben.” – zárta gondolatait az osztályvezető főorvos.

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink