• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Online ESD védelmi képzés – a D és Tsa segít!

2020.06.09. 13:04

Májusban kollegánk, Lovász Gábor ESD szakértő online képzés megtartásával segítette a BME Formula Racing Team csapatát.

Bár sajnos idén a vírushelyzet miatt a versenyek elmaradnak, az elektromos versenyautók fejlesztése tovább folytatódik. Munkatársunk oktatása is ezt segítette az ESD védelem témakörében. Visszajelzéseket is kaptunk erről a BME-FRT-től:

BME Formula Racing Team

Sok hasznos tanácsot kaptunk az oktatáson, hogy az ESD eszközökkel hogyan érdemes dolgozni, és hogyan kell karbantartani őket, így a cég segítségével nemrég felújított elektronika-műhelyt a csapat megfelelően használni is tudja.

- BB

Egy átfogó kép bemutatása után speciális ismereteket kaptunk a jelenlegi körülményeinkhez igazítva. Ennek segítségével megfelelően tudjuk tervezni a folyamatainkat, hogy a lehető legmagasabb minőségű elektronikai rendszert építsük a versenyautóinkba.

- HT

Hasznos volt látni, hogy az elektronikai egységek kezelése során mennyi mindenre kell figyelmet fordítani, hogy jó eséllyel elkerülhessük az ESD okozta sérüléseket, hibákat.

- FA

A képzés átfogó képet adott az ESD világáról. Sok hasznos információt kaptunk arról, hogyan is kell helyesen használni egy ESD védett területet, hogy annak minden előnyét kihasználjuk.

- WM

Számomra a legérdekesebb az volt, hogy az ESD védelemhez megfelelő eszközökön kívül még mennyi apróságra kell odafigyelni.

- BN

Hajrá BME Formula Racing Team!

Kép forrás: http://frt.bme.hu/?id=hu/galeria

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink