• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Online ESD képzések

2022.05.27. 15:41

Bővítheti, frissítheti tudását e-learning segítségével – az elméleti tudás gyakorlatba ültetéséhez pedig szakértői segítséget kaphat blended learning választása esetén!

ONLINE ESD képzés

Cégünk sok éve áll partnerei szolgálatában az ESD védelem területén, most pedig több fajta, általunk biztosított online képzésen is részt vehetnek, gyarapítva, felfrissítve ismereteiket ebben a témakörben. Az oktatóval, online platformon történő oktatáson túl arra is van lehetőség, hogy a OneLearning rendszerét használva az Ön által választott időpontban és helyszínen haladjon végig a modulokra osztott, interneten keresztül elérhető tananyagon. Az általános információk megismerését követően olyan konzultációra is sor kerülhet, aminek során a D és Tsa szakértője az Ön kérdéseire válaszol, a cégüknél felmerülő problémákra kereshetnek közösen megoldásokat.

A D és Tsa Bt. engedélyezett felnőttképző, engedélyszámunk: B/2021/002311 

 

Oktatási lehetőségek

 

E-learning – rugalmasság & kedvező ár


 • On-demand képzés
 • Online, folyamatosan elérhető oktatási anyag
 • Végezze el az ESD képzést ahol Ön szeretné, amikor Ön szeretné!

Szintek:

ESD alapoktatás
ESD haladó szintű ismeretek
 

Blended learning – képzés + konzultáció


 • E-learning képzés kiegészítése vállalatspecifikus szaktanácsadással a tananyag moduljainak elvégzése után
 • Találják meg az elméleti tudás megfelelő gyakorlati alkalmazásait szakértő segítségével!

 

Kiknek ajánljuk elsődlegesen ezeket?

 • ESD alaptudással már rendelkező munkavállalóknak
 • ESD koordinátorok számára, tanúsítvány meghosszabbítására
 

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon bizalommal kollégánkhoz

 

 

SIMIG BALÁZS

Tréning & Audit

D és Tsa. Bt.
2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Tel.: 06 20 428 84 74
Fax: 06 27 200 835
Email: simig.balazs@destsa.hu 

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink