• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Munkavédelmi cipők nőknek

2021.11.25. 14:25

Ön szerint milyen szempontok a legfontosabbak a nők számára, hogyha munkavédelmi cipőt választanak? Különböző munkavédelmi cipők, bakancs a D és Tsa-tól, amik szimpatikusak lehetnek hölgyek számára.

 

Milyen munkavédelmi cipőnek örülne az Ön kolleganője? Rózsaszínűnek, barackszínűnek, lila színben pompázónak? Olyannak, ami kisebb-nagyobb díszítésekkel bír, vagy ami élénkséggel? Csinos kivitelre lenne igénye, egyedi stílusra? Ön szerint milyen szempontok a legfontosabbak a nők számára, hogyha munkavédelmi cipőt választanak? Engedje meg, hogy néhány modellt figyelmébe ajánljunk, amelyek felkelthetik azok érdeklődését, akik szeretnének kifejezetten hölgy kollegák kedvére tenni és emiatt keresik a nőies, mégis munkavégzésre is alkalmas lábbeliket.

GHOST LADY LOW ESD S3
Elten
női munkavédelmi cipő

Letisztult, sportos vonalvezetés jellemzi ezt a kifejezetten hölgyek számára ajánlott fehér alapszínű modellt. Munkavédelmi cipő, mégsem túlontúl robosztus. Mikroszálas anyagból készül a termék felső része, és acél kaplival rendelkezik, valamint szövet béléssel a természetes szellőzés érdekében. Olyan középtalpa van, amely átszúrás elleni védelmet is biztosít használója számára, és nem tartalmaz fémet.

GHOST LADY LOW ESD S3
 • Méret: 35-42
 • Talp: MONO-PU MISS L10
 • Felső rész: Hidrofobizált mikroszálas
 • Kapli: Acél  Termék Megtekintése

 
OFFICER LADY ESD S2
Elten
női munkavédelmi cipő

Jó választás lehet, hogyha olyan kolleganők számára keres lábbelit, akik irodai környezetben és gyártó- vagy szerelőterületen is megfordulnak munkájuk során. Elegáns kivitelű cipő, marhabőr felsőrésszel, bőr béléssel, acél kaplival.

OFFICER LADY ESD S2

 
MILA AQUA LOW ESD S1
Elten
női munkavédelmi cipő

Megkapó kinézetű lábbeli, szürke alapszínnel és világoskék fűzővel, díszítő vonalakkal a felső rész mikroszálas részén. Részben hálós anyagból, acél kaplival, szövet béléssel a természetes szellőzés érdekében.

MILA AQUA LOW ESD S1
 • Méret: 35-42
 • Talp: PU/PU NOVA
 • Felső rész: Mikroszálas / hálós anyag
 • Kapli: Acél  Termék Megtekintése


SANDRA S1+CI+SRC
Robusta
munkavédelmi szandál

Egyszerű kivitel, fehér alapszínben, marhabőr felső résszel, olyan kaplival, ami nem tartalmaz fémet.

SANDRA S1+CI+SRC


JO_SPEEDY BLACK-AQUA LOW ESD S1P
Jori
munkavédelmi cipő

Izgalmas dizájnnal bíró lábbeli, a fekete, világoskék valamint a talprésznél megjelenő fehér színek kombinációja jellemzi. Részben hálós, részben mikroszálas anyagból készült felső résszel, kompozit kaplival és átszúrás elleni védelmet biztosító középtalppal rendelkezik.

JO_SPEEDY BLACK-AQUA LOW ESD S1P
 • Méret: 36-42
 • Talp: GUMI / EVA jo_DYNAMIC
 • Felső rész: Hálós anyag / mikroszálas
 • Kapli: Kompozit  Termék Megtekintése
NIKOLA RED MID ESD S2
Elten
női munkavédelmi bakancs

Divatos kinézetű, marhabőr felső résszel rendelkező acél kaplis termék, cipzárral és cipőfűzővel.

NIKOLA RED MID ESD S2
    További Elten termékekért kattintson ide
További Robusta termékekért kattintson ide


Válassza ki azokat a lábbeliket, amik felkeltik érdeklődését és kérje árajánlatunkat:

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink