• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Munkaállomások és munkafelületek

2020.02.05. 09:58

Egy ESD védett munkaállomás egy adott személy olyan munkaterülete, amelyet úgy építettek ki és szereltek fel, hogy a használt anyagok és berendezések korlátozzák az ESD érzékeny eszközök károsodását.

 

 Lehet egy önálló állomás egy tárolóhelységben, raktárban, vagy gyártási területen, vagy terepen, mint például kereskedelmi repülőgépen egy számítógépes tárolóegység. Ellenőrzött területen is lehet munkaállomás, mint például tisztatérben. A legtöbb munkaállomáson elektrosztatikusan levezetőképes munkafelület, a dolgozók földelése (általában csuklópánt), közös földelési pont és megfelelő feliratok és címkék jelentik az ESD védelem kulcs elemeit. Egy tipikus munkaállomás látható az 1. ábrán.

A munkaállomás lehetőséget biztosít az összes munkafelület, alkatrész, kezelési berendezés és földelési eszköz közös földelési pontra való csatlakoztatására. Ezen felül lehet gondoskodni további személyi földelési eszközök, berendezések és tartozékok csatlakozásáról, mint például az állandó és folyamatos monitorok vagy ionizátorok.

Tipikus ESD munkaállomás
1.
ábra: Tipikus ESD munkaállomás

Az 1 megaohm és 1 gigaohm közötti ellenállással bíró ESD védett munkafelületek olyan felületet biztosítanak, ami a munkaállomáson levő többi ESD védett eszközzel azonos elektromos potenciálon van. Az összes, felülettel érintkező anyagon levő elektrosztatikus töltés ellenőrzött levezetéséhez is elektromos utat tesznek lehetővé. A munkafelület segíti a konkrét munkaterület azonosítását is, ahol az ESDS eszközöket kezelni ajánlott. A munkafelületet a közös földelési ponthoz csatlakoztatjuk.

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-3-basic-esd-control-procedures-and-materials/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink