• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Elten munkavédelmi cipők, munkacipők, lábbelik különböző munkavégzésekhez a D és Tsa-tól!

2021.07.02. 11:12

Minőségi Elten munkavédelmi cipők, munkacipők, lábbelik különböző munkavégzésekhez! Az Elten németországi székhellyel és több, mint 100 éves múlttal rendelkező cég, amely magas minőségű lábbeliket gyárt. Kínálatuk széleskörű. Sokfajta kivitelű, színű Elten termék elérhető a D és Tsa-tól is – több, mint 300 különböző típus.

EltenALL-ROUNDERS

Sokoldalú védelem a lábnak! Az ebbe a termékcsoportba tartozó lábbelik úgy készülnek, hogy kültéri vagy beltéri használatra egyaránt megfeleljenek. Védelmet nyújtanak a lába számára kemény, sima műhelypadlón és egyenetlen felületeken is.
Egy modell ezek közül a lábbelik közül:

SCOTT ESD S1P
72121
SCOTT ESD S1P
 • Méret: 38-47
 • Talp: TPU/PU Trainers
 • Felső rész: Mikroszál és textil
 • Kapli: Kompozit  Termék Megtekintése

STRAPABÍRÓ SZÉRIA

Ezek a robosztus modellek mondhatni kemény fickók! A strapabíró és könnyen tisztítható anyagok fontos szerepet játszanak abban, hogy erős igénybevételnek is megfeleljenek, csakúgy, mint az átszúrás elleni védelem, a cipő orrmerevítő (kapli), vagy egyes modelleknél az extra széles kivitel. Meleg téli csizmák is találhatók ebben a termékkörben.
Egy modell ezek közül a lábbelik közül:
 
ERIC S3 CI
86541
ERIC S3 CI
 • Méret: 36-48
 • Talp: PU/PU HERCULES
 • Felső rész: Marhabőr / CORDURA® hidrofóbizált textil anyag
 • Kapli: Acél  Termék Megtekintése

FEHÉR & FEKETE

A funkcionalitást kombinálják védelemmel és kényelemmel ezek a lábbelik, legyen szó a konyhában, egészségügyben vagy tisztatérben való használatukról, és férfiakról vagy nőkről, mint használók.
Egy modell ezek közül a lábbelik közül:
 
LINA WHITE ESD OB
974460
LINA WHITE ESD OB

SPECIÁLIS LÁBBELIK

Extrém helyzetekre készítve - Ezek a modellek kihívást jelentő munkakörülmények között, speciálisabb szituációkban nyújthatnak különösen segítséget, például erdőben, a tetőn dolgozva, öntésnél, hegesztésnél, tűzoltásnál, vagy problémás láb esetén.

Egy modell ezek közül a lábbelik közül:

JOHNNY ESD S3 CI
76591
JOHNNY ESD S3 CI
 • Méret: 38-48
  Therm-Ic melegítő egységgel ellátva
 • Talp: PU/PU futótalp SAFEGUARD
 • Felső rész: Marhabőr
 • Kapli: Alumínium  Termék Megtekintése

ÜZLETI MODELLEK

Maradjon stílusos minden szituációban! Ezek az üzleti modellek az eleganciát és a védelmet ötvözik. Raktárban is járhat, vizsgálódhat egy-egy ilyen lábbeliben, de akár egy tárgyalásra is beülhet közülük valamelyiket viselve. Van, amelyik extra széles kivitelben és akad, amelyik a BASF híres ütődéselnyelő Infinergy® anyagával is elérhető.
Modellek ezek közül a lábbelik közül:

NIKOLAS XW BROWN MID ESD S3
763371
NIKOLAS XW BROWN MID ESD S3
OFFICER ESD S2
71307
OFFICER ESD S2
 
 
 
    Kattintson, és tekintsen meg további Elten modelleket!

További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink