• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Minden egyben, amit egy ESD koordinátor kívánhat

2017.01.23. 10:19

A szabványos ESD mérések során rengeteg műszert kell használni, vigyen egyet mind helyett!

A lényegesen szigorított szabványnak megfelelően az ESD koordinátorok és technikusok, már eddig is igen szerteágazó, feladataik elvégzésére számos műszert kellett magukkal vinni a szabványos ESD méréseknek való megfeleléshez..

Az új szabványra reagálva cégünk szeretné könnyebbé tenni a hosszadalmas mérések elvégzését. Ezért bemutatjuk legújabb, AIJGO-61 nevű „All-in-One” ellenállásmérőnket. A készülék alkalmas felületi és térfogati ellenállás, hőmérséklet és páratartam egyidejű mérésre. Három műszer helyett egy!

A készülék alkalmas a mérések egyszerű és gyors elvégzésére, a mérési eredmények numerikus módon megjeleníthetőek a megvilágított LCD kijelzőn.
Az utolsó 20 mérési érték automatikusan eltárolódik, amit a később dokumentáció könnyebb elkészítése érdekében PC-re is lementhető.

AIJGO-61 Ellenállásmérő:

 • Ellenállás, Hőmérséklet és Páratartam mérés
 • Méretek: 93 x 185 x 35 mm (SZ x H x M)
 • Tömeg: 370g
 • Mérőfeszültségek: 10V, 100V, 500V
 • Mérési tartomány: 0Ω – 1TΩ
 • Mérési pontosság: 0 → 109Ω ±10%; 109 → 1012Ω ±20%
 • Mérő elektróda: 2 darab szabványos 2,25 ±0,25 Kg
 • Adat kimenet: +5V
 • Kijelző: Grafikus 128 x 64 pixel; LED háttérvilágítás
 • Tápellátás: 4db 1,5 V-os AA ceruza elem
 • Üzemidő: kb. 12-14 óra
AIJGO-61

 

Rendelési kód Típus
AIJGO-61 „All on One” Ellenállásmérő készlet

 

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink