• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Megtakarítás a gyártásban hatékony eszközkezeléssel

2020.05.27. 12:52

Szeretne költségeket csökkenteni és egyúttal hatékonyságot növelni? Termékkezelő automatáink segítségével ez lehetséges!

 

Próbálja ki díjmentesen

2 hónap ingyenes tesztidőszak alatt!

A gyártási folyamatok automatizálása nem csodaszer, ami minden körülmény között hatékonyan kivitelezhető. Viszont sok esetben különböző „okos eszközök”, gépek hadrendbe állításával segíthetjük a munkafolyamatok eredményességét és gyorsaságát. Engedje meg, hogy figyelmükbe ajánljuk magyar gyártású, intelligens eszközkezelő automatáinkat, melyekkel optimalizálhatja munkaeszközeik kezelését!

Igény esetén az automaták feltöltésében is tudunk segíteni.

Költségcsökkentés

 • A munkaeszközök kezelése és kiosztása nem igényli munkavállalói közreműködését, így visszafoghatja bérköltségeit
 • Követhető, hogy ki mennyi eszközt vesz fel, így csökkenthető a pazarlás
 • A riportolás segítségével alacsonyabb készletszint érhető el

 

Hatékonyságnövelés

 • A munkaeszközök elhelyezkedése strukturált, átlátható
 • Az automaták a nap 24 órájában üzemelhetnek
 • A készletszint optimalizálásával a munkaeszközök folyamatosan rendelkezésre állhatnak

Spirálos termékkiadó automata
DLB-STA1
Spirálos termékkiadó automata
 
 • Munkavédelmi, gyártási eszközök tárolása és kiadása
 • Kezelhető termékek: pákahegyek, csuklópántok, sarokpántok, köpenyek, pólók, stb.
 • További termékek kezelésére is van lehetőség!
 • 24 órás rendelkezésre állás
 • Adattovábbítás riportálás céljából

Termék Megtekintése

Spirálos sprayflakon kiadó automata
DLB-STA2
Spirálos sprayflakon kiadó automata

 • Veszélyes spray flakonok biztonságos tárolása és kiadása
 • 24 órás rendelkezésre állás
 • Adattovábbítás riportálás céljából

Termék Megtekintése

Visszavételező kiegészítő egység
DLB-VKE
Visszavételező kiegészítő egység

 • Használt eszközök visszagyűjtéséhez használható
 • A visszaadott termék leesését szenzorral ellenőrzi
 • Opció: kamerával is ellátható

Termék Megtekintése


További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink