• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Meghívó PRODUCTRONICA 2015

2015.07.22. 14:53

 

Cégünk 6. alkalommal lesz kiállítója a PRODUCTRONICA 2015 elektronikai gyártástechnológiai szakkiállításnak München-ben 2015. november 10-13.

 
A PRODUCTRONICA elektronikai gyártástechnológiai szakkiállítás a világ vezető kiállítása az elektronikai gyártó ipar számára. A PRODUCTRONICA kiállítás 40 éve gyűjti össze a világ vezető cégeit, hogy bemutassák vállakozásukat, újdonságaikat az ipar számára. A legutóbbi alkalommal 2013-ban 1218 kiállítója volt 39 országból a kiállításnak. Eredményességét bizonyítja a kiemelkedően magas 37880 látogató, melyek 80 országból érkeztek a kiállításra.
 
A PRODUCTRONICA 2015-ben új tematikával várja a látogatókat, mely mutatja a fejlődést a jövő technológiái felé, így a látogatók közel tudnak kerülni a jövő elektronikai gyártástechnológiájához és megismerkedni velük:
 
 • PCB és EMS klaszter
 • Félvezető klaszter
 • SMD klaszter
 • Kábel, tekercs és hibrid klaszter
 • Jövő piacai klaszter

A hivatalos PRODUCTRONICA ismertetőt és tényadatokat letöltheti: productronica_tenyek_2015.pdf

 A D és Tsa. Bt. már 6. alkalommal fogja bemutatni termékeit és szolgáltatásait a nemzetközi piacon. Cégünk 2005 óta állít ki a PRODUCTRONICA kiállításon így sikeresen bővítjük a nemzetközi vevőkörünket és export tevékenységünket. Évek óta szinte egyedüliként képviseljük Magyarországot saját standdal a kiállításon, mely büszkeséggel tölti el cégünket.
 
A 2015-ös PRODUCTRONICA kiállításon az újdonságainkat fogjuk bemutatni a meglévő és leendő partnereinknek:
 
 • Tovább fejlesztett ESD ruházatok, mely kielégíti a legmagasabb ESD követelményeket és elvárásokat
 • Új AIJGO ESD teszterek és beléptető rendszerek
 • AIJGO Walking teszter
 • AIJGO Ellenállásmérő
 • AIJGO egyedi ESD monitor rendszerek
 Látogatóink élőben kipróbálhatják és tesztelhetik a termékeinket, továbbá megbeszéléseket folytathatnak kollégáinkkal. Ezért szeretettel várunk minden érdeklődőt 2015. november 10-13.-án Münchenben a standunknál A4.204. 
 
Ingyenes belépésre jogosító E-jegyet a sales@destsa.hu Email címen lehet igényelni!
 

Viszontlátásra a PRODUCTRONICA 2015 kiállításon!

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink